מתכון זה מספק 8 מנות. עם 637 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 226 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר, שמן צמחי, קמח עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. נסו עוגת קופסת קרח אפרסק, עוגת גלידה ג'ינג'ר מסקרפונה, ו עוגת מקפיא דלעת הצמד ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
1
לעוגה: התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 163°. מחבת האביב מעיל קל עם תרסיס אפייה. שורה תחתונה עם נייר קלף ושוב בעדינות מעיל עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מוסיפים מים חמים ומקציפים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
בקערת ערבוב נקייה ויבשה נפרדת, או בקערה של מערבל לעמוד, חלבונים שוט ביצה ומלח עם מצורף לטאטא על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס, על 2 דקות. הגבירו את המהירות לגובה בינוני ובהדרגה הוסיפו 1/4 כוסות סוכר; המשיכו להצליף עד שייווצר פסגות מבריקות (אך לא יבשות), 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
קורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מערבבים 1/3 של חלבונים ביצה לתוך הבלילה עוגה עד משולב היטב. עם מרית גומי, לקפל בעדינות בחלבון הביצה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
לגרד את הבלילה למחבת מוכנה ולהתפזר באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
אופים עד tester עוגה מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
העברה למתלה קירור ועוגה מגניב במחבת במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
לשחרר sprinfgform, להפוך את העוגה על קרש חיתוך או צלחת, להסיר את החלק התחתון של sprinfform, לקלף קלף. הפוך עוגה (כך העליון פונה למעלה) על מתלה קירור מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
כתום M&m מעט אפייה
12
עם סכין משונן, לחתוך עוגה לשניים. להרכיב מחדש springform.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
13
מניחים את השכבה התחתונה של העוגה במחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
מערבבים ג ' לטין ומים בקערה קטנה ומאפשרים לרכך במשך 5 דקות. מיקרוגל במשך 30 שניות ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
מערבבים הנותרים 1 כוס סוכר, מים, וסירופ תירס בסיר בינוני כבד תחתית מעל חום בינוני נמוך עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום בינוני גבוה ומרתיחים סירופ עד שהוא רושם 114° על מדחום ממתקים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
3 תותים קפואים ללא סוכר
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
20 תותים טריים, ללא קליפה
6
בעוד סירופ רותח, עם מיקסר חשמלי מצויד מצורף whisk, חלבון ביצה שוט ומלח עם מצורף לטאטא על פסגות רכות מהירות בינונית טופס, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
כאשר סירופ מגיע לטמפרטורה, עם מערבל פועל במהירות בינונית גבוהה, לאט ובזהירות לשפוך לתוך חלבונים ביצה. לנצח עד מחוץ לקערה הוא מגניב למגע הלבן הם עבים ומבריק, על 7 דקות.