עוגת שוקולד ג'ינג'ר אפרסק
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 637 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 226 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר, שמן צמחי, קמח עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. נסו עוגת קופסת קרח אפרסק, עוגת גלידה ג'ינג'ר מסקרפונה, ו עוגת מקפיא דלעת הצמד ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
לעוגה: התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 163°. מחבת האביב מעיל קל עם תרסיס אפייה. שורה תחתונה עם נייר קלף ושוב בעדינות מעיל עם תרסיס אפייה.
מנפים קמח עוגה, אבקת קקאו, 1/2 כוס סוכר, אבקת אפייה, וג ' ינג ' ר על פיסת נייר קלף. לנפות תערובת, שוב, לתוך קערה גדולה.
בקערה בינונית, להקציף יחד חלמונים ביצה, שמן, וניל עד חלקה.
מוסיפים לתערובת הקמח ומקציפים יחד עד לשלב (התערובת תהיה עבה).
מוסיפים מים חמים ומקציפים עד לקבלת חלקה.
בקערת ערבוב נקייה ויבשה נפרדת, או בקערה של מערבל לעמוד, חלבונים שוט ביצה ומלח עם מצורף לטאטא על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס, על 2 דקות. הגבירו את המהירות לגובה בינוני ובהדרגה הוסיפו 1/4 כוסות סוכר; המשיכו להצליף עד שייווצר פסגות מבריקות (אך לא יבשות), 1 עד 2 דקות יותר.
מערבבים 1/3 של חלבונים ביצה לתוך הבלילה עוגה עד משולב היטב. עם מרית גומי, לקפל בעדינות בחלבון הביצה הנותרים.
לגרד את הבלילה למחבת מוכנה ולהתפזר באופן שווה.
אופים עד tester עוגה מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 25 עד 30 דקות.
העברה למתלה קירור ועוגה מגניב במחבת במשך 10 דקות.
לשחרר sprinfgform, להפוך את העוגה על קרש חיתוך או צלחת, להסיר את החלק התחתון של sprinfform, לקלף קלף. הפוך עוגה (כך העליון פונה למעלה) על מתלה קירור מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
עם סכין משונן, לחתוך עוגה לשניים. להרכיב מחדש springform.
מניחים את השכבה התחתונה של העוגה במחבת.
מערבבים ג ' לטין ומים בקערה קטנה ומאפשרים לרכך במשך 5 דקות. מיקרוגל במשך 30 שניות ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר, 5 עד 10 דקות.
לשבור gingersnaps לחתיכות ולמקם בתיק רוכסן-מנעול גדול.
מניחים תיק על מגבת מטבח ומכים עם פטיש עד gingersnaps שבורים לחתיכות קטנות ובינוניות (עוגיות לא צריך להיות מרוסק).
אפרסקים פולסים, ג ' ינג ' ר, 1/4 כוס סוכר, וניל בבלנדר או מעבד מזון עד טהור לחלוטין. מסננים לתוך קערה גדולה. מערבבים חתיכות gingersnap.
מערבבים הנותרים 1 כוס סוכר, מים, וסירופ תירס בסיר בינוני כבד תחתית מעל חום בינוני נמוך עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום בינוני גבוה ומרתיחים סירופ עד שהוא רושם 114° על מדחום ממתקים, על 5 דקות.
בעוד סירופ רותח, עם מיקסר חשמלי מצויד מצורף whisk, חלבון ביצה שוט ומלח עם מצורף לטאטא על פסגות רכות מהירות בינונית טופס, על 2 דקות.
כאשר סירופ מגיע לטמפרטורה, עם מערבל פועל במהירות בינונית גבוהה, לאט ובזהירות לשפוך לתוך חלבונים ביצה. לנצח עד מחוץ לקערה הוא מגניב למגע הלבן הם עבים ומבריק, על 7 דקות.
מוסיפים ג ' לטין ומכים רק כדי לשלב.
מערבבים 1/3 של מרנג לתוך תערובת אפרסק. עם מרית גומי, לקפל הנותרים מרנג.
לגרד מרנג על עוגה ב springform ו להחליק את החלק העליון. סדר העליון של עוגה מעל מרנג. להקפיא עד סט, לפחות 6 שעות.
עבור זיגוג שוקולד והרכבה: להביא קרם וסירופ תירס להתבשל בסיר בינוני.
מוסיפים שוקולד ומקציפים עד מומסים וחלקים.
מסדרים עוגה על מתלה קירור להגדיר בתוך גיליון אפייה rimmed.
מורחים 1 זיגוג כוס מעל הצדדים של עוגה עם מרית אופסט. להקפיא עד זיגוג כמעט מוגדר, על 5 דקות.
יוצקים זיגוג הנותרים על עוגה, ועובד במהירות, צדדים חלקים העליון. לחץ gingersnaps לתוך היקף העוגה. להקפיא עד סט, על 1 שעה.
הפעל סכין גדולה מתחת למים חמים עד הלהב הוא חם. עוגה יבשה וחותכת. עבור חיתוך קל, נקי, חזור על הליך עם כל חתך.