קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד ג'ינג'ר אפרסק

עוגת שוקולד ג'ינג'ר אפרסק
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 637 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 226 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר, שמן צמחי, קמח עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. נסו עוגת קופסת קרח אפרסק, עוגת גלידה ג'ינג'ר מסקרפונה, ו עוגת מקפיא דלעת הצמד ג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעוגה: התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 163°. מחבת האביב מעיל קל עם תרסיס אפייה. שורה תחתונה עם נייר קלף ושוב בעדינות מעיל עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מנפים קמח עוגה, אבקת קקאו, 1/2 כוס סוכר, אבקת אפייה, וג ' ינג ' ר על פיסת נייר קלף. לנפות תערובת, שוב, לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
נייר אורזנייר אורז
קמח עוגהקמח עוגה
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בקערה בינונית, להקציף יחד חלמונים ביצה, שמן, וניל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים לתערובת הקמח ומקציפים יחד עד לשלב (התערובת תהיה עבה).
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מוסיפים מים חמים ומקציפים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
בקערת ערבוב נקייה ויבשה נפרדת, או בקערה של מערבל לעמוד, חלבונים שוט ביצה ומלח עם מצורף לטאטא על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס, על 2 דקות. הגבירו את המהירות לגובה בינוני ובהדרגה הוסיפו 1/4 כוסות סוכר; המשיכו להצליף עד שייווצר פסגות מבריקות (אך לא יבשות), 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
מערבבים 1/3 של חלבונים ביצה לתוך הבלילה עוגה עד משולב היטב. עם מרית גומי, לקפל בעדינות בחלבון הביצה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
לגרד את הבלילה למחבת מוכנה ולהתפזר באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
אופים עד tester עוגה מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
העברה למתלה קירור ועוגה מגניב במחבת במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
לשחרר sprinfgform, להפוך את העוגה על קרש חיתוך או צלחת, להסיר את החלק התחתון של sprinfform, לקלף קלף. הפוך עוגה (כך העליון פונה למעלה) על מתלה קירור מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
12
עם סכין משונן, לחתוך עוגה לשניים. להרכיב מחדש springform.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
13
מניחים את השכבה התחתונה של העוגה במחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מערבבים ג ' לטין ומים בקערה קטנה ומאפשרים לרכך במשך 5 דקות. מיקרוגל במשך 30 שניות ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
לשבור gingersnaps לחתיכות ולמקם בתיק רוכסן-מנעול גדול.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
3
מניחים תיק על מגבת מטבח ומכים עם פטיש עד gingersnaps שבורים לחתיכות קטנות ובינוניות (עוגיות לא צריך להיות מרוסק).
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
אפרסקים פולסים, ג ' ינג ' ר, 1/4 כוס סוכר, וניל בבלנדר או מעבד מזון עד טהור לחלוטין. מסננים לתוך קערה גדולה. מערבבים חתיכות gingersnap.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מערבבים הנותרים 1 כוס סוכר, מים, וסירופ תירס בסיר בינוני כבד תחתית מעל חום בינוני נמוך עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום בינוני גבוה ומרתיחים סירופ עד שהוא רושם 114° על מדחום ממתקים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
בעוד סירופ רותח, עם מיקסר חשמלי מצויד מצורף whisk, חלבון ביצה שוט ומלח עם מצורף לטאטא על פסגות רכות מהירות בינונית טופס, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
כאשר סירופ מגיע לטמפרטורה, עם מערבל פועל במהירות בינונית גבוהה, לאט ובזהירות לשפוך לתוך חלבונים ביצה. לנצח עד מחוץ לקערה הוא מגניב למגע הלבן הם עבים ומבריק, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מוסיפים ג ' לטין ומכים רק כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
9
מערבבים 1/3 של מרנג לתוך תערובת אפרסק. עם מרית גומי, לקפל הנותרים מרנג.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
לגרד מרנג על עוגה ב springform ו להחליק את החלק העליון. סדר העליון של עוגה מעל מרנג. להקפיא עד סט, לפחות 6 שעות.
11
עבור זיגוג שוקולד והרכבה: להביא קרם וסירופ תירס להתבשל בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
12
הסר מהחום.
13
מוסיפים שוקולד ומקציפים עד מומסים וחלקים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
14
מסדרים עוגה על מתלה קירור להגדיר בתוך גיליון אפייה rimmed.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
15
מורחים 1 זיגוג כוס מעל הצדדים של עוגה עם מרית אופסט. להקפיא עד זיגוג כמעט מוגדר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
16
יוצקים זיגוג הנותרים על עוגה, ועובד במהירות, צדדים חלקים העליון. לחץ gingersnaps לתוך היקף העוגה. להקפיא עד סט, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
17
הפעל סכין גדולה מתחת למים חמים עד הלהב הוא חם. עוגה יבשה וחותכת. עבור חיתוך קל, נקי, חזור על הליך עם כל חתך.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
18
מגישים מקורר.