מתכון זה מספק 8 מנות. עם 637 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 226 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר, שמן צמחי, קמח עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. נסו עוגת קופסת קרח אפרסק, עוגת גלידה ג'ינג'ר מסקרפונה, ו עוגת מקפיא דלעת הצמד ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
1
לעוגה: התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 163°. מחבת האביב מעיל קל עם תרסיס אפייה. שורה תחתונה עם נייר קלף ושוב בעדינות מעיל עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בקערה בינונית, להקציף יחד חלמונים ביצה, שמן, וניל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים לתערובת הקמח ומקציפים יחד עד לשלב (התערובת תהיה עבה).
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מוסיפים מים חמים ומקציפים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
בקערת ערבוב נקייה ויבשה נפרדת, או בקערה של מערבל לעמוד, חלבונים שוט ביצה ומלח עם מצורף לטאטא על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס, על 2 דקות. הגבירו את המהירות לגובה בינוני ובהדרגה הוסיפו 1/4 כוסות סוכר; המשיכו להצליף עד שייווצר פסגות מבריקות (אך לא יבשות), 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
קורט גדול מלח דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מערבבים 1/3 של חלבונים ביצה לתוך הבלילה עוגה עד משולב היטב. עם מרית גומי, לקפל בעדינות בחלבון הביצה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
לגרד את הבלילה למחבת מוכנה ולהתפזר באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
9
אופים עד tester עוגה מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
העברה למתלה קירור ועוגה מגניב במחבת במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
11
לשחרר sprinfgform, להפוך את העוגה על קרש חיתוך או צלחת, להסיר את החלק התחתון של sprinfform, לקלף קלף. הפוך עוגה (כך העליון פונה למעלה) על מתלה קירור מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
כתום M&m מעט אפייה
12
עם סכין משונן, לחתוך עוגה לשניים. להרכיב מחדש springform.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
13
מניחים את השכבה התחתונה של העוגה במחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1
מערבבים ג ' לטין ומים בקערה קטנה ומאפשרים לרכך במשך 5 דקות. מיקרוגל במשך 30 שניות ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מניחים תיק על מגבת מטבח ומכים עם פטיש עד gingersnaps שבורים לחתיכות קטנות ובינוניות (עוגיות לא צריך להיות מרוסק).
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnap
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
אפרסקים פולסים, ג ' ינג ' ר, 1/4 כוס סוכר, וניל בבלנדר או מעבד מזון עד טהור לחלוטין. מסננים לתוך קערה גדולה. מערבבים חתיכות gingersnap.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מערבבים הנותרים 1 כוס סוכר, מים, וסירופ תירס בסיר בינוני כבד תחתית מעל חום בינוני נמוך עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום בינוני גבוה ומרתיחים סירופ עד שהוא רושם 114° על מדחום ממתקים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
3 תותים קפואים ללא סוכר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
בעוד סירופ רותח, עם מיקסר חשמלי מצויד מצורף whisk, חלבון ביצה שוט ומלח עם מצורף לטאטא על פסגות רכות מהירות בינונית טופס, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
כאשר סירופ מגיע לטמפרטורה, עם מערבל פועל במהירות בינונית גבוהה, לאט ובזהירות לשפוך לתוך חלבונים ביצה. לנצח עד מחוץ לקערה הוא מגניב למגע הלבן הם עבים ומבריק, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים ג ' לטין ומכים רק כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
9
מערבבים 1/3 של מרנג לתוך תערובת אפרסק. עם מרית גומי, לקפל הנותרים מרנג.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
לגרד מרנג על עוגה ב springform ו להחליק את החלק העליון. סדר העליון של עוגה מעל מרנג. להקפיא עד סט, לפחות 6 שעות.
11
עבור זיגוג שוקולד והרכבה: להביא קרם וסירופ תירס להתבשל בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולד
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
12
הסר מהחום.
13
מוסיפים שוקולד ומקציפים עד מומסים וחלקים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
14
מסדרים עוגה על מתלה קירור להגדיר בתוך גיליון אפייה rimmed.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייה
15
מורחים 1 זיגוג כוס מעל הצדדים של עוגה עם מרית אופסט. להקפיא עד זיגוג כמעט מוגדר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
16
יוצקים זיגוג הנותרים על עוגה, ועובד במהירות, צדדים חלקים העליון. לחץ gingersnaps לתוך היקף העוגה. להקפיא עד סט, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnap
רוטב שומשום יפני מוכן
17
הפעל סכין גדולה מתחת למים חמים עד הלהב הוא חם. עוגה יבשה וחותכת. עבור חיתוך קל, נקי, חזור על הליך עם כל חתך.