עוגת שוקולד דביק וחמאה
עוגת שוקולד דביק חמאה כפולה דורשת סביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 24 מנות . מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. אם יש לך תמצית vanillan, סוכר ממתקים, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת שוקולד דביק וחמאה, עוגת שוקולד דביק וחמאה, ו עוגת השוקולד הכפולה של פולה Ooey דביק חמאה גלידת עוגה.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. חמאה קלה 9-by-13 אינץ תבנית אפייה.
בקערה גדולה, לשלב את תערובת העוגה, 1 ביצה ו 1/2 כוס חמאה מומסת. מערבבים עד היטב מעורבב. לטפוח את התערובת למחבת ולהניח אותו בצד.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, או באמצעות מערבל יד, לנצח את גבינת שמנת עד חלקה.
מוסיפים את 2 הביצים הנותרות ואת אבקת הקקאו ומכים עד מעורבב היטב. צמצם את המהירות לנמוך והוסף את הסוכר של הממתקים. הכה עד מעורב היטב. מוסיף לאט את שארית 1/2 כוס חמאה מומסת והוניל. הכה עד חלקה. באמצעות מרית גומי, מערבבים את האגוזים.
מורחים את המילוי על הבלילה במחבת.
אופים את העוגה במשך 40 עד 50 דקות. היזהר לא לבשל אותו: המרכז עדיין צריך להיות קצת דביק.
בואו להתקרר באופן חלקי על מתלה תיל לפני חיתוך.