עוגת שוקולד דובדבן הפוך
צריך קינוח ללא חלב? עוגת דובדבן שוקולד הפוכה יכולה להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מכין 15 מנות עם 265 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 133 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, שמן צמחי, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 37%. ציון זה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגת שוקולד דובדבן הפוכה, עוגת דובדבן הפוכה, ו עוגת דובדבן הפוכה.
הוראות
מורחים מילוי פאי באופן שווה בתחתית תבנית משומנת בגודל 9 על 13 אינץ'.
בקערה גדולה מערבבים יחד קמח, סוכר, קקאו, סודה לשתיה ומלח.
בקערה אחרת שלבו מים, שמן, חומץ ווניל.
מוסיפים את החומרים הנוזליים הללו לתערובת הקמח בבת אחת. מערבבים עד רק לחות.
יוצקים את הבלילה באופן שווה על מילוי פאי הדובדבנים.
אופים בתנור שחומם מראש ל -350 מעלות צלזיוס ( 175 מעלות צלזיוס) למשך 30 עד 35 דקות.
תן לעוגה להתקרר במשך 10 דקות בתבנית ואז הפוך את העוגה על צלחת הגשה והמשיך להתקרר.