עוגת שוקולד דובדבן קילו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד דובדבן קילו. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 801 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 52 אוהדים. אם יש לך אבקת קקאו, חמאה, דובדבנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגה יבשה עם ציפוי שוקולד דובדבן, 10 פאונד Cherry Challenge: לחמניות דובדבן שוקולד לבן, ו 10 פאונד Cherry Challenge: גלידת שרי שוקולד צ'יפס.
הוראות
מחממים תנור ל 163°. חמאה בנדיבות מחבת. בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, אבקת אספרסו, קקאו; להפריש.
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות יחד חמאה, קיצור, וסוכר עד אור ורך, על 4 דקות. מוכה בביצים.
מוסיפים 1/2 של מרכיבים יבשים לקערה ומכים עד רק בשילוב, ואחריו 1/2 של חלב. לנצח במרכיבים יבשים הנותרים ואחריו חלב שנותר. השתמש מרית גומי לקפל בעדינות שבבי שוקולד דובדבנים חתוכים.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה להחליק את החלק העליון.
אופים עד בודק עוגה יוצא נקי, על 1 שעה 20 דקות.
תן מגניב במחבת במשך 15 דקות, ואז להתברר מתלה תיל.