עוגת שוקולד דלעת מוס
, המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 414 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-761 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שוקולד מריר בר, סוכר מגורען, ציפורן טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות מתכונים דומים: לא עוגת מוס שוקולד, עוגת מוס שוקולד ללא אפייה, ו מוס עוגת גבינה עם גינס ושוקולד.
הוראות
במעבד מזון, לעבד ופלים שוקולד וסוכר עד הקרקע דק.
מוסיפים חמאה מומסת ודופק כדי להרטיב.
העברת תערובת לצלחת עוגה ולחץ בחוזקה לתוך הצדדים התחתון ומעלה. להגדיר במקרר כדי להירגע בזמן שאתה עושה את מוס דלעת.
בקערה גדולה, מערבבים גבינת שמנת, סוכר חום בהיר, סוכר מגורען, קינמון, זנגביל, אגוז מוסקט וציפורן עד משולב לחלוטין. מערבבים בדלעת ווניל עד חלקה ומאוגדת.
בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף whipk, קרם על מהירות בינונית גבוהה עד קרם מחזיק פסגות רכות כי לאט לטבול למטה כאשר whisk הוא משך מתוך שמנת. באמצעות מרית גומי, לקפל בעדינות לתוך תערובת דלעת.
יוצקים מוס לתוך קליפת עוגה וצינה במקרר בזמן שאתה מכין את הקקאו קצפת.
לתוך קערת מיקסר לא רחוצה, להוסיף את כל החומרים עבור שוקולד מתובל קצפת וצינה במקרר במשך 30 דקות.
מקום קערה במערבל עומד מצויד מצורף whipk על מהירות בינונית גבוהה לשיא כמעט נוקשה.
מורחים על גבי מוס דלעת. צ ' יל פאי עד סט, כ -3 שעות.
מניחים חפיסת שוקולד על משטח עבודה. באמצעות סכין קילוף, לגרד שבבי שוקולד מהבר ולהשתמש לקשט העליון של עוגה.