עוגת שוקולד הפתעה
וזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת הפתעה שוקולד גרמנית, עוגת שוקולד גרמנית הפתעה, ו עוגת שוקולד צ'יפס עוגת הפתעה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת 10x15 אינץ'.
מפזרים אגוזי מלך וקוקוס באופן שווה על החלק התחתון של מחבת.
בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת עוגה ותערובת פודינג. הפוך באר במרכז ויוצקים במים, שמן, וביצים. הכה במהירות נמוכה עד מעורבב. גרד קערה, והכה 4 דקות במהירות בינונית.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה. תניח בצד.
בסיר, לשלב גבינת שמנת וחמאה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד נמס וחלק. מערבבים בסוכר ' ממתקים.
יוצקים תערובת גבינת שמנת בשורות (לאורך) מעל החלק העליון של תערובת עוגה. באמצעות קצה סכין, לסובב את הבלילה כדי ליצור אפקט משובש.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 עד 50 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.