קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות19
ציון בריאות1
מגזין

עוגת שוקולד הפתעה

עוגת שוקולד הפתעה
וזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת הפתעה שוקולד גרמנית, עוגת שוקולד גרמנית הפתעה, ו עוגת שוקולד צ'יפס עוגת הפתעה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת 10x15 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
מפזרים אגוזי מלך וקוקוס באופן שווה על החלק התחתון של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס
אגוזי מלךאגוזי מלך
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת עוגה ותערובת פודינג. הפוך באר במרכז ויוצקים במים, שמן, וביצים. הכה במהירות נמוכה עד מעורבב. גרד קערה, והכה 4 דקות במהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגהתערובת עוגה
מיםמים
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
בסיר, לשלב גבינת שמנת וחמאה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד נמס וחלק. מערבבים בסוכר ' ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
גבינת שמנתגבינת שמנת
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
יוצקים תערובת גבינת שמנת בשורות (לאורך) מעל החלק העליון של תערובת עוגה. באמצעות קצה סכין, לסובב את הבלילה כדי ליצור אפקט משובש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
תערובת עוגהתערובת עוגה
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 עד 50 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור