קונכיות פסטה בקר עם שלוש גבינות
קליפות פסטה של שלוש גבינות עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בשר בקר טחון, רוטב עגבניות עבה, תערובת גבינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: קונכיות פסטה אפויות עם בשר בקר, עגבניות מיובשות ותרד, קונכיות פסטה וגבינה, ו קונכיות פסטה עם גבינה ריקוטה מלית.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. מבשלים ומנקזים פגזי פסטה לפי ההוראות.
במחבת 10 אינץ', לבשל בשר טחון מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מבושל היטב; לנקז. מגניב מעט, על 5 דקות.
בקערה גדולה, מערבבים רוטב פסטה ומים.
יוצקים 1 כוס של תערובת רוטב פסטה בתחתית ungreased 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית. בקערה בינונית, מערבבים גבינה, 1 כוס גבינה איטלקית, גבינת פרמזן, ביצה ובשר טחון מבושל. כף ערמת תערובת כף לתוך כל פגז. מסדרים ממולאים פגזים על רוטב בתבנית אפייה.
יוצקים את הרוטב שנותר מעל, כיסוי פגזים לחלוטין. מכסים בנייר כסף.
אופים 40 עד 45 דקות או עד שמפניה ומילוי גבינה מוגדר.
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה איטלקית.
אופים 10 דקות יותר או עד גבינה מותכת.