עוגת שוקולד טירמיסו
אם יש לכם קקאו, קפה עשיר חזק, סוכר demerara, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 36%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגת שוקולד טירמיסו, טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, ו עוגת טירמיסו.
הוראות
עבור העוגות, תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
חמאה ושורה 2 x 20cm כריך פחיות. ממיסים את החמאה ומאפשרים להתקרר מעט.
שים את הביצים, סוכר ווניל לתוך קערה להקציף במשך כ 8 דקות או עד התערובת היא חיוורת, עבה יש פי שלוש בנפח.
לנפות את הקמח, קקאו, אבקת אפייה וקורט של מלח על תערובת הביצה, ולאחר מכן לקפל בעדינות יחד.
יוצקים את החמאה המקוררת סביב קצה הקערה ומקפלים פנימה עד לשלב מלא. מחלקים את הבלילה בין קופסאות מוכן ואופים במשך 10-12 דקות או עד שיפוד מוכנס לתוך אמצע העוגות יוצא נקי. אפשר להתקרר בקופסאות במשך כמה דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.
בינתיים, לעשות את המילוי. ממיסים את הסוכר בקפה ומניחים בצד.
שים את החלמונים, סוכר מרסלה לתוך קערה חסינת חום, ולאחר מכן להגדיר על מחבת גדולה של מים רותחים.
להקציף במשך 5 דקות עד התערובת היא עבה ויש לו שולש נפח לוודא את התערובת היא עבה באמת.
הסר מהחום וקח את הקערה מהמחבת. תמשיך להקציף עד שהתערובת תהיה מגניבה.
ממיסים את השוקולד הלבן הקצוץ במיקרוגל על נמוך ולאפשר להתקרר מעט. בינתיים, לנצח את mascarpone עד חלקה, ואז לקפל לתוך תערובת הביצה עם שוקולד לבן מקורר.
חותכים את העוגות בחצי אופקית.
מניחים שכבה אחת בתחתית בדיל springform 20cm.
מברשת עם סירופ קפה להפיץ עם 3 כפות של תערובת mascarpone. לפזר עם 1 כף שוקולד מריר מגורד, ואז לחזור עד שתסיים עם השכבה הרביעית של העוגה. כיסוי עם סרט נצמד וצינה לפחות 2 שעות יחד עם תערובת mascarpone הנותרים.
הסר את הפח ולשים את העוגה על צלחת הגשה, ואז לכסות עם תערובת mascarpone הנותרים.
מערבבים את שוקולד מריר הנותרים עם שוקולד לבן מגורד ולחץ בזהירות על צדי העוגה. אבק העליון עם קקאו.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "