קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

עוגת שוקולד טירמיסו

עוגת שוקולד טירמיסו
אם יש לכם קקאו, קפה עשיר חזק, סוכר demerara, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 36%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגת שוקולד טירמיסו, טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, ו עוגת טירמיסו.

הוראות

1
עבור העוגות, תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
חמאה ושורה 2 x 20cm כריך פחיות. ממיסים את החמאה ומאפשרים להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
שים את הביצים, סוכר ווניל לתוך קערה להקציף במשך כ 8 דקות או עד התערובת היא חיוורת, עבה יש פי שלוש בנפח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
לנפות את הקמח, קקאו, אבקת אפייה וקורט של מלח על תערובת הביצה, ולאחר מכן לקפל בעדינות יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
יוצקים את החמאה המקוררת סביב קצה הקערה ומקפלים פנימה עד לשלב מלא. מחלקים את הבלילה בין קופסאות מוכן ואופים במשך 10-12 דקות או עד שיפוד מוכנס לתוך אמצע העוגות יוצא נקי. אפשר להתקרר בקופסאות במשך כמה דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
בינתיים, לעשות את המילוי. ממיסים את הסוכר בקפה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
7
שים את החלמונים, סוכר מרסלה לתוך קערה חסינת חום, ולאחר מכן להגדיר על מחבת גדולה של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
להקציף במשך 5 דקות עד התערובת היא עבה ויש לו שולש נפח לוודא את התערובת היא עבה באמת.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
הסר מהחום וקח את הקערה מהמחבת. תמשיך להקציף עד שהתערובת תהיה מגניבה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
ממיסים את השוקולד הלבן הקצוץ במיקרוגל על נמוך ולאפשר להתקרר מעט. בינתיים, לנצח את mascarpone עד חלקה, ואז לקפל לתוך תערובת הביצה עם שוקולד לבן מקורר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
מסקרפונהnameמסקרפונהname
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
11
חותכים את העוגות בחצי אופקית.
12
מניחים שכבה אחת בתחתית בדיל springform 20cm.
13
מברשת עם סירופ קפה להפיץ עם 3 כפות של תערובת mascarpone. לפזר עם 1 כף שוקולד מריר מגורד, ואז לחזור עד שתסיים עם השכבה הרביעית של העוגה. כיסוי עם סרט נצמד וצינה לפחות 2 שעות יחד עם תערובת mascarpone הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
סירופ טעםסירופ טעם
מסקרפונהnameמסקרפונהname
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
14
הסר את הפח ולשים את העוגה על צלחת הגשה, ואז לכסות עם תערובת mascarpone הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
15
מערבבים את שוקולד מריר הנותרים עם שוקולד לבן מגורד ולחץ בזהירות על צדי העוגה. אבק העליון עם קקאו.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
שוקולד מרירשוקולד מריר
נייר אורזנייר אורז

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "