עוגת שוקולד מוקה
מנה אחת מכילה 516 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך תמצית vanillan, גבינת mascarpone, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת מקפיא Mochan, עוגת מקפיא Mochan, ו עוגת מקרר שוקולד חם (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk, לשלב את השמנת הכבדה, מסקרפונה, סוכר, ליקר קפה, אבקת קקאו, אבקת אספרסו, וניל.
מערבבים על מהירות נמוכה לשלב ולאחר מכן לאט להעלות את המהירות, עד שהוא יוצר חברה peaks.To להרכיב את העוגה, לארגן עוגיות שוקולד צ 'יפס שטוח במחבת springform 8 אינץ', מכסה את החלק התחתון ככל האפשר. (אני שובר כמה עוגיות כדי למלא את החללים.)
מורחים חמישית מהקצפת מוקה באופן שווה על העוגיות.
מניחים שכבה נוספת של עוגיות על גבי, שוכב שטוח ונוגע ללב, ואחריו עוד חמישית של הקרם. המשך שכבות עוגיות ושמנת עד שיש 5 שכבות של כל אחד, מסתיים עם שכבה של שמנת. להחליק את החלק העליון, לכסות עם ניילון נצמד, לקרר בין לילה.הפעל סכין חדה קטנה סביב החלק החיצוני של העוגה ולהסיר את הצדדים של המחבת.
מפזרים את החלק העליון עם השוקולד, לחתוך טריזים, ומגישים קר.