עוגת שוקולד מוקה
עוגת שוקולד מוקה דורש סביב 12 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 62 גרם של שומן, וסך הכל 909 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך עוגיות שוקולד צ'יפס, ליקר קפה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת שוקולד מוקה, עוגת מקפיא Mochan, ו עוגת מקפיא Mochan (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk, לשלב את השמנת הכבדה, מסקרפונה, סוכר, ליקר קפה, אבקת קקאו, אבקת אספרסו, וניל.
מערבבים על מהירות נמוכה לשלב ולאחר מכן לאט להעלות את המהירות, עד שהוא יוצר פסגות המשרד.
כדי להרכיב את העוגה, לסדר עוגיות שוקולד צ 'יפס שטוח במחבת springform 8 אינץ', מכסה את החלק התחתון ככל האפשר. (אני שובר כמה עוגיות כדי למלא את החללים.)
מורחים חמישית מהקצפת מוקה באופן שווה על העוגיות.
מניחים שכבה נוספת של עוגיות על גבי, שוכב שטוח ונוגע ללב, ואחריו עוד חמישית של הקרם. המשך שכבות עוגיות ושמנת עד שיש 5 שכבות של כל אחד, מסתיים עם שכבה של שמנת. להחליק את החלק העליון, לכסות עם ניילון נצמד, לקרר בין לילה.
הפעל סכין חדה קטנה סביב החלק החיצוני של העוגה ולהסיר את הצדדים של המחבת.
מפזרים את החלק העליון עם השוקולד, לחתוך טריזים, ומגישים קר.