קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בייקון ריבה

בייקון ריבה
בייקון ריבה היא ללא גלוטן תבלין. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, סוכר חום, בייקון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו בייקון וריבת ויסקי, ריבת ברי דובדבן, ו ריבת אפרסק ריבס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הבייקון בסיר כבד-תחתית גדול או תנור הולנדי על חום בינוני ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד השומן שניתנו והבייקון מתחיל חום, כ -10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל השחה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מוסיפים את הסוכר ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
הוסף 1 כוס של מרק או מלאי ולהביא אותו לרתיחה, גירוד את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של הסיר. המשך להתבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת התעבה וכמעט כל הנוזל התאדה, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
להוסיף 1 כוס יותר של מרק או מלאי ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התערובת התעבה וכמעט כל הנוזל התאדה, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
6
מוסיפים את הכוס הנותרת של מרק או מלאי, דבש, Espelette, מלח נמדד, פלפל שחור ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
מעבירים את התערובת לבלנדר ושומרים את הסיר. להתמזג עד חלקה, הסרת הכובע הקטן ממכסה בלנדר (מכסה לשפוך) ומכסה את החלל עם מגבת מטבח (זה מאפשר קיטור לברוח ומונע את המכסה מפני פקיעה).החזירו את התערובת לסיר השמור, הניחו אותו על אש בינונית גבוהה, ובישלו, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהוא מצטמצם לכ - 1 1/2 כוסות, כ-6 עד 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
הסר מהחום ומערבבים בחמאה. (בשלב זה, ריבת הבייקון יכולה להיות מקוררת לטמפרטורת החדר ומקוררת במיכל אטום עד 2 שבועות. לחמם מחדש לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ריבהריבה