עוגת שוקולד מותכת Oooozy
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד מותכת Oooozy. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 733 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 49 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם שוקולד מריר, חמאה, אבקת קקאו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגת שוקולד מותכת, עוגת שוקולד מותכת, ו עוגת שוקולד מותכת.
הוראות
הפוך את העוגות: מחממים את התנור ל 450 מעלות F. משמנים את הפחים ומניחים בצד.
בקערה על סיר של מים רותחים, להמס את החמאה והשוקולד יחד, ערבוב מדי פעם. מגניב במקצת.
בינתיים, בקערה נפרדת להקציף יחד את הביצים, חלמונים, וסוכר.
לטאטא את תערובת הביצים לתוך תערובת שוקולד; ואז לטאטא בקמח.
ממלאים את הארגזים עם הבלילה ואופים במשך 4 עד 5 דקות. (לחלופין, מקררים את העוגות עד מוכן לאפות, עד יום מראש. אם אפייה קרה, לעשות זאת במשך 5 עד 6 דקות.)
צבע את תחתית של כמה צלחות מרק רדודות עם צבע ברגמונט שוקולד. מיד unmold העוגות על הצלחות.
מניחים קמצוץ של קקאו nibs ליד כל עוגה (כעמדה קטנה לגלידה), ומניחים כף של גלידת אניס כוכב על גבי כל אחד.
טפטפו את הפחתת הדרים סביב כל צלחת ואבק עם אבקת סוכר וקקאו של קונדיטורים.
4 1/2 אונקיות semisweet שוקולד, קצוץ
2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ
1/3 כוס תה מבושל (מומלץ: ארל גריי)
במחצית העליונה של דוד כפול, לשלב את 2 שוקולדים מעל מים רותחים. מערבבים כל הזמן עד נמס; ואז לטאטא את התה וסירופ, מבלי להסיר את הדוד הכפול מהחום.
אם הרוטב סמיך מדי, דק אותו עם מגע של מים חמים. באמצעות מברשת, צבע את הרוטב על צלחת לפני ההגשה.
(הרוטב יכול להיות מורכב עד 48 שעות מראש ומקורר. כדי לחמם מחדש, מערבבים מעל חום נמוך או חום במיקרוגל.)