עוגת שוקולד מזוגגת
אם 35 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגת שוקולד מזוגגת עשויה להיות מדהימה ללא גלוטן מתכון לנסות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 150 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, שוקו, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-35 דקות. נסו עוגת שוקולד מזוגגת, עוגת שוקולד מזוגגת, ו עוגת שוקולד מזוגגת (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). שמן בנדיבות וקמח קל 12 כוס מחבת עוגה מחורצת צינור, או לרסס עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה גדולה, מערבבים תערובת עוגה, שוקו, חמאה, ביצים, שמנת חמוצה ומערבבים פודינג יבש עם כפית עד מעורבב היטב (הבלילה תהיה עבה מאוד). מערבבים בשוקולד צ ' יפס. כף למחבת.
אופים 56 עד 64 דקות או עד מעיינות העליון בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. מגניב 10 דקות במחבת. הפוך את המחבת על מתלה קירור או צלחת הגשה חסינת חום; הסר מחבת. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות.
בסיר 1 ליטר, חומרי זיגוג חום על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד שבבי שוקולד נמסים תערובת חלקה.
טפטוף על עוגה. החנות מכוסה באופן רופף.