עוגת שוקולד מזוגגת
והוא יספק כ 16 מנות. אם 40 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגת פאדג'מזוגגת שוקולד יכול להיות מדהים ללא גלוטן מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 181 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך וניל, סירופ תירס, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכונים דומים: עוגת דלעת מזוגגת פאדג', מתכון עוגת שוקולד פאדג'(עוגת שוקולד מגה), ו פאדג'מזוגג שוקולד עוגת גבינה ברים.
הוראות
Heat oven to 177°. Grease 8-inch round cake pan. In medium saucepan, melt butter and 16 oz. chocolate over medium-low heat, stirring until smooth.
Remove from heat. Stir in 2 teaspoons vanilla. Gently stir in eggs until well combined.
Place cake pan in 13x9-inch pan; add warm water until 1 inch deep.
Bake at 177°. for 35 to 40 minutes or until center is set.
Remove cake pan from water bath; place on wire rack. Cool 40 minutes.
Carefully run knife around edge of pan; invert cake onto wire rack. Cool an additional 20 minutes.
Meanwhile, in small saucepan, combine whipping cream, corn syrup and 1 teaspoon vanilla. Bring to a boil over medium heat, stirring occasionally.
Add 3 oz. chocolate; stir until melted and smooth.
Place cake on serving platter.
Place pieces of waxed paper under cake to catch drips. Slowly pour glaze over top and sides of cake to cover. With narrow metal spatula, smooth glaze over cake.
Sprinkle hazelnuts around top edge of cake. When glaze is set, remove waxed paper. Store in refrigerator.