קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

עוגת שוקולד מזוגגת

עוגת שוקולד מזוגגת
והוא יספק כ 16 מנות. אם 40 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגת פאדג'מזוגגת שוקולד יכול להיות מדהים ללא גלוטן מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 181 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך וניל, סירופ תירס, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכונים דומים: עוגת דלעת מזוגגת פאדג', מתכון עוגת שוקולד פאדג'(עוגת שוקולד מגה), ו פאדג'מזוגג שוקולד עוגת גבינה ברים.

הוראות

1
Heat oven to 177°. Grease 8-inch round cake pan. In medium saucepan, melt butter and 16 oz. chocolate over medium-low heat, stirring until smooth.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
Remove from heat. Stir in 2 teaspoons vanilla. Gently stir in eggs until well combined.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)(קיבלר)
3
Pour into greased pan.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
Place cake pan in 13x9-inch pan; add warm water until 1 inch deep.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
5
Bake at 177°. for 35 to 40 minutes or until center is set.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
Remove cake pan from water bath; place on wire rack. Cool 40 minutes.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
7
Carefully run knife around edge of pan; invert cake onto wire rack. Cool an additional 20 minutes.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
Meanwhile, in small saucepan, combine whipping cream, corn syrup and 1 teaspoon vanilla. Bring to a boil over medium heat, stirring occasionally.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
Remove from heat.
10
Add 3 oz. chocolate; stir until melted and smooth.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
11
Place cake on serving platter.
12
Place pieces of waxed paper under cake to catch drips. Slowly pour glaze over top and sides of cake to cover. With narrow metal spatula, smooth glaze over cake.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
13
Sprinkle hazelnuts around top edge of cake. When glaze is set, remove waxed paper. Store in refrigerator.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן