עוגת שוקולד מזוגגת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד מזוגגת. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך תמצית vanillan, ביצים, אבקת אספרסו מיידית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת שוקולד מזוגגת-דלעת Bundt, עוגת בננה מזוגגת שוקולד, ו עוגת שוקולד עם זיגוג כתום (מתכונים דומים).
הוראות
לרסס מחבת Bundt עם תרסיס שמן בישול. בקערה גדולה, לשלב קמח מאפה, קמח לכל מטרה, סוכר מגורען, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח. מערבבים 1 כוס סוכר חום.
בבלנדר, מערבולת קקאו ותאריכים עם 2/3 כוס מים רותחים עד חלקה. מערבולת בחמאה, ביצים, שמן ווניל. תניח בצד.
שים שוקולד מריר בקערת זכוכית קטנה ומיקרוגל על גבוה במשך 10 שניות. מערבבים וחוזרים עד שנמסו. מערבבים 1/2 של תערובת תאריך לתוך תערובת קמח. מערבבים שוקולד נמס, ולאחר מכן נשאר תערובת תאריך, ולבסוף שוקולד צ ' יפס.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, כ 40 דקות. עוגה מגניב 15 דקות, ואז בעדינות להסיר מחבת מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
בסיר קטן מעל חום בינוני, להמיס חמאה, אבקת אספרסו, ונותר 1/4 כוס סוכר חום.
להוסיף שמנת ומבשלים 1 דקה.
הסר מן החום ומערבבים אבקת סוכר עד חלקה. מערבבים בבורבון ולתת מגניב. כאשר זיגוג ועוגה הן בטמפרטורת החדר, זיגוג טפטוף על עוגה.