עוגת שוקולד ממש טובה
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. הציון הזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: עוגת שוקולד טובה פשוט, וידוי # 109: אני קונה יותר מדי שוקולד ... עוגת Bundt תות עם גנאש שוקולד לבן, ו עוגת שוקולד עשיר עם זיגוג שוקולד מריר.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס 12 כוס (10 אינץ') מחבת Bundt עם תוספת קמח תרסיס אפייה. אם אתה משתמש במחבת שחורה Bundt, להשתמש 325 מעלות f. להמיס שוקולד בקערת מתכת להגדיר מעל סיר של מים בקושי מבשלים (או פשוט להשתמש במיקרוגל). לגרד אותו לתוך קערת ערבוב ולתת מגניב מעט.
לטאטא בשמן וסוכר עד חלקה, ואז לטאטא בביצה ווניל.
מערבבים את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתייה ומלח יחד בקערה אחרת.
מוסיפים חצי מהרכיבים היבשים לתערובת השוקולד יחד עם 1/2 כוס קפה ו 1/2 כוס חלב החמאה; לטאטא עד חלקה.
מוסיפים את שאר החומרים יבשים, קפה וחמאה ו whisk עד חלקה.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת מוכנה ואופים בשליש התחתון של התנור במשך כ 45 דקות, או עד קיסם מוכנס במרכז העוגה יוצא עם כמה פירורים לחים מצורפים.
תן את העוגה מגניב על מתלה במשך 10 דקות, ואז לכבות אותו ולתת מגניב completely.In סיר קטן, להביא את השמנת לרתיחה. בקערה חסינת חום, לשלב את הנותרים 3 אונקיות של שוקולד קצוץ עם סירופ תירס וחמאה.
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ולתת לעמוד עד מומס, על 5 דקות.
בואו זיגוג ganache מגניב עד עבה אבל עדיין pourable, על 5 דקות.
יוצקים את הגנאש על העוגה המקוררת.
תן לעוגה לעמוד עד הזיגוג מוגדר, לפחות 30 דקות, לפני ההגשה.