קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד ממש טובה

עוגת שוקולד ממש טובה
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. הציון הזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: עוגת שוקולד טובה פשוט, וידוי # 109: אני קונה יותר מדי שוקולד ... עוגת Bundt תות עם גנאש שוקולד לבן, ו עוגת שוקולד עשיר עם זיגוג שוקולד מריר.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס 12 כוס (10 אינץ') מחבת Bundt עם תוספת קמח תרסיס אפייה. אם אתה משתמש במחבת שחורה Bundt, להשתמש 325 מעלות f. להמיס שוקולד בקערת מתכת להגדיר מעל סיר של מים בקושי מבשלים (או פשוט להשתמש במיקרוגל). לגרד אותו לתוך קערת ערבוב ולתת מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטאטא בשמן וסוכר עד חלקה, ואז לטאטא בביצה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מערבבים את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתייה ומלח יחד בקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים חצי מהרכיבים היבשים לתערובת השוקולד יחד עם 1/2 כוס קפה ו 1/2 כוס חלב החמאה; לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים את שאר החומרים יבשים, קפה וחמאה ו whisk עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת מוכנה ואופים בשליש התחתון של התנור במשך כ 45 דקות, או עד קיסם מוכנס במרכז העוגה יוצא עם כמה פירורים לחים מצורפים.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
תן את העוגה מגניב על מתלה במשך 10 דקות, ואז לכבות אותו ולתת מגניב completely.In סיר קטן, להביא את השמנת לרתיחה. בקערה חסינת חום, לשלב את הנותרים 3 אונקיות של שוקולד קצוץ עם סירופ תירס וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ולתת לעמוד עד מומס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
9
להקציף עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
בואו זיגוג ganache מגניב עד עבה אבל עדיין pourable, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
11
יוצקים את הגנאש על העוגה המקוררת.
12
תן לעוגה לעמוד עד הזיגוג מוגדר, לפחות 30 דקות, לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק1/4 כפית גרידת לימון מגוררת דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה בטמפרטורת החדרחמאה בטמפרטורת החדר1(חוֹרֶף)חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת קקאו הולנדית תהליךאבקת קקאו הולנדית תהליך1גדול(קיבלר)(קיבלר)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, מערבבים היטב ולאוורר לפני המדידהקמח לכל מטרה, מערבבים היטב ולאוורר לפני המדידה192אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוס סוכר מגורעןכוס סוכר מגורען796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקפה מבושל חזקקפה מבושל חזק1(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות