קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד מקסיקנית עם ציפוי קרם קרמל

עוגת שוקולד מקסיקנית עם ציפוי קרם קרמל
המתכון עוגת שוקולד מקסיקנית עם ציפוי קרם קרמל מוכן בערך 1 שעה ו -45 דקות והוא בהחלט סופר צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא קצפת, קפה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת קרמל עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת קרמל עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת שוקולד מקסיקנית עם ציפוי מסקרפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 177°. תחתית ספריי וצדדים של 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול, ולאחר מכן תחתיות של מחבתות עם נייר קלף בישול או נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
בקערה בינונית, להכות קפה, קקאו וקינמון עם חוט להקציף עד חלקה; להפריש כדי להתקרר מעט. בקערה בינונית נוספת, מערבבים קמח, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה עד מעורבב היטב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
נייר אורזנייר אורז
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
3
בקערה גדולה, לנצח חמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
4
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת; להפריש. מערבבים חלב חמאה ווניל לתוך תערובת קפה. החל מתערובת קמח, לסירוגין לנצח תערובת קמח, 1/3 בכל פעם, ותערובת קפה, 1/3 בכל פעם, לתערובת חמאה על מהירות בינונית, גירוד קערה מדי פעם. כאשר כל החומרים נוספו, לנצח 30 עד 60 שניות יותר או עד הבלילה חלקה מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
5
יוצקים לתוך מחבתות.
6
אופים 32 עד 37 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס ליד המרכז יוצא נקי מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. מגניב מחבתות על מדפי קירור 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
הסר עוגות ממחבתות כדי מתלים קירור (להשאיר נייר על עוגות). מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
8
בקערה גדולה, לנצח את dulce de leche וגבינת שמנת במהירות גבוהה על 2 דקות או עד מעורבב וחלק; לגרד בצד של קערה. הכה בקצפת עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
Dulce De LecheDulce De Leche
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
9
על צלחת הגשה, מקום 1 עוגה, מעוגל בצד למטה; להסיר אניה נייר.
10
מורחים 3/4 כוס של הזיגוג מעל ל בתוך 1/2 אינץ ' של קצה.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
הסר נייר מעוגה אחרת.
12
מניחים עוגה, מעוגל בצד למעלה, על העוגה הראשונה. כפור בצד העליון של עוגה עם הנותרים ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
13
מגישים מיד, או מקררים עד ההגשה.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."