עוגת שוקולד מריר II
עוגת שוקולד מריר II עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 15 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 255 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, שמן צמחי, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת האביר האפל (עוגת שכבות שוקולד משולשת), חטיפי עוגת שוקולד לבן ומריר עם גבינת שמנת שוקולד, ו שוקולד מריר ועוגת שיש שוקולד צ'יפס לבן.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח מחבת 9x13 אינץ'.
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, סוכר, קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח. הפוך באר במרכז ושופכים את הביצים, קפה, חלב, שמן וחומץ.
מערבבים עד חלקה; הבלילה תהיה דקה.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 עד 40 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.