עוגת שוקולד מריר מוקרם
עוגת שוקולד מריר קטיפתי דורשת בערך 5 שעות ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך וניל, חלב, פודינג שוקולד ועוגת תערובת מילוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 62 מעריצים. , שהוא מוצק. נסו עוגת שוקולד מריר מוקרם, פודינג שוקולד מריר, ו עוגיות שוקולד מריר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים דגנים בשקית פלסטיק לאחסון מזון, שקית חותם דק למחוץ עם סיכה מתגלגל או פטיש בשר עד שהוא דומה פירורי קרקר גרהם (או למעוך דק במעבד מזון).
בקערה בינונית, מערבבים את מרכיבי הקרום עד מעורבב. לחץ על תערובת הקרום באופן שווה ובתקיפות בצדדים התחתונים ולמעלה של צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'.
אופים 10 עד 12 דקות או עד המשרד. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, לבשל חלב פודינג לערבב על חום בינוני 5 עד 8 דקות או עד התערובת מגיעה לרתיחה מלאה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים צ ' יפס; מערבבים עד שבבים נמסים וחלקים.
יוצקים לתוך קערה בינונית; לכסות את פני השטח של פודינג עם לעטוף פלסטיק. מקררים כ 2 שעות או עד קר.
כפית ולהפיץ פודינג באופן שווה לקרום. מקררים לפחות 4 שעות עד הסט. למעלה כל מנה עם ציפוי מוקצף סלסול שוקולד.