קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

עוגת שוקולד מריר-קרמל עם ערמונים מאובקים זהב

עוגת שוקולד מריר-קרמל עם ערמונים מאובקים זהב
עוגת שוקולד-קרמל כהה עם ערמונים מאובקים זהב עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 462 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית vanillan, שוקולד למחצה, קמח עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פופקורן מצופה זהב שוקולד לבן, פסיפלורה קרמל מטבעות זהב, שוקולד מצופה קרמל שעועית קסם שקדים, וקינמון קרמל מקדמיה שוקולד ברים, ו פצפוצי שוקולד מריר מאובקים בקקאו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים שוקולד חלב ושוקולד מריר בקערה בינונית. מערבבים סוכר, 2 כפות מים, ומקל קינמון בסיר בינוני כבד על חום בינוני-נמוך עד שהסוכר מתמוסס. להגדיל את החום ומרתיחים מבלי לערבב עד סירופ הופך ענבר עמוק, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטוב מחבת מסתחררת, על 6 דקות (הזמן ישתנה בהתאם לגודל של מחבת).
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר-מתוקשוקולד מריר-מתוק
מקל קינמוןמקל קינמון
שוקולד חלבשוקולד חלב
סוכרסוכר
סירופסירופ
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
מחבתמחבת
2
הוסף שמנת ומלח (תערובת יהיה בועות במרץ). להביא קרמל לרתיחה, לטאטא עד חתיכות חלקה וקרמל להתמוסס, על 1 דקה. זרוק מקל קינמון.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
סיביות קרמלסיביות קרמל
קרמלקרמל
קרםקרם
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
יוצקים קרמל חם על שוקולד; מערבבים עד שוקולד נמס תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרמלקרמל
4
בואו לעמוד עד מגניב לחלוטין, ערבוב מדי פעם, על 1 שעה.
5
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה בקערה גדולה עד רכות. מקציפים בתערובת שוקולד ב 4 תוספות. לכסות ולקרר גנאש בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
1
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח 9x9x2 אינץ ' תבנית אפיית מתכת. שורה תחתונה של מחבת עם נייר קלף. מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח לקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה בקערה גדולה עד רכות. לנצח 1 כוס סוכר חום, ואז חלמונים ביצה תמצית וניל. מקציפים בפרשת ערמונים, ואז בחלב. לנפות מרכיבים יבשים מעל ומערבבים בעדינות יחד. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה אחרת עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
אבקת אפייהאבקת אפייה
סוכר חוםסוכר חום
חלבוניםחלבונים
חלמון ביצהחלמון ביצה
ערמוניםערמונים
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מערבל ידמערבל יד
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
תנורתנור
2
מוסיפים 1/4 כוס סוכר חום ומכים עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים חלבוני ביצה לתוך הבלילה 3 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חלבוניםחלבונים
3
מעביר את הבלילה למחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
אופים עוגה עד הזהב ו tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 48 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
חותכים מסביב עוגה כדי לשחרר. עוגה מגניבה לגמרי במחבת על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
מערבבים ברנדי וסוכר חום בקערה קטנה עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
ברנדיברנדי
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
להפוך את העוגה על משטח עבודה. לקלף קלף. באמצעות סכין משונן ארוך, לחתוך עוגה אופקית לתוך 3 שכבות שוות.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
3
מניחים 1 שכבת עוגה, בצד לחתוך למעלה, על 8x8 אינץ ' מרובע קרטון.
4
מברשת שכבת עוגה עם חצי סירופ ברנדי.
מרכיבים שתצטרך
ברנדיברנדי
סירופסירופ
5
מורחים עם 1 כוס גנאש.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
6
מפזרים חצי ערמונים קצוצים. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, בצד לחתוך למעלה. חזור עם סירופ ברנדי הנותרים, 1 כוס גנאש, וערמונים קצוצים שנותרו. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה, בצד לחתוך למעלה.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
ברנדיברנדי
סירופסירופ
7
מורחים ganache הנותרים מעל וצדדים של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
8
מניחים מדף עוגה על גיליון נייר; מניחים עוגה התאספו על מתלה. להירגע בעת הכנת זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
1
להביא שמנת, סוכר, ו 1/4 כוס מים לרתיחה בסיר בינוני כבד, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים שוקולד וקציף עד מומס זיגוג הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
בואו מגניב עד עבה אבל עדיין pourable, על 4 שעות.
4
יוצקים זיגוג על העוגה, מתפשט באופן שווה על הצדדים. צמרמורת עד זיגוג קובע.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
5
מברשת 12 ערמונים שלמים עם אבק זהב. סדר ערמונים על גבי עוגה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים בכיפת עוגה ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
6
בואו עוגה לעמוד לפחות 4 שעות ועד 8 שעות בטמפרטורת החדר.)
7
מגישים עוגה בטמפרטורת החדר.
8
* התפשטות ערמון ממותק בטעם וניל. הוא זמין בחנויות מזון מיוחדות amd בחלק סופרמרקטים מצויד היטב במהלך החגים. אתה יכול גם להזמין אותו מ שמחת חיים (800-648-8854; frenchselections.com).
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
ונילוניל
מורחיםמורחים
9
** ערמונים שלמים נמכרים בצנצנות ובכיסים ארוזים בואקום. כמו ממרח הערמון המתוק, הם זמינים בחנויות מזון מיוחדות ובמרכולים מסוימים במהלך החגים.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
מורחיםמורחים
10
*** אבק זהב אכיל זמין בחנויות אספקת אפייה רבות. אתה יכול להזמין אותו מ L ' Epicerie (866-350-7575; lepicerie.com).
מרכיבים שתצטרך
זהב אכילזהב אכיל

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח עוגהקמח עוגה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקממותק ערמון התפשטות * * עם ונילממותק ערמון התפשטות * * עם וניל206אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)24 jarred קלופים כל ערמונים**; 12 קצוץ גס, 12 שמאל שלם (אודות24 jarred קלופים כל ערמונים**; 12 קצוץ גס, 12 שמאל שלם (אודות1סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)16ריבס, קצוץ טרי או קפואאבק זהב אכילאבק זהב אכיל4largesחלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)2(חוֹרֶף)--1/2 ט' חומץ יין לבן (או חומץ אורז)--1/2 ט' חומץ יין לבן (או חומץ אורז)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת מתוקהשמנת מתוקה255אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד חלב באיכות גבוהה (כגון Lindt או פרוג'ינה)שוקולד חלב באיכות גבוהה (כגון Lindt או פרוג'ינה)11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מתוק-מריר או שוקולד חצי-מתוק, קצוץמתוק-מריר או שוקולד חצי-מתוק, קצוץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(2 מקלות) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר(2 מקלות) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר2(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת