תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת s ' mores שוקולד. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 388 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. אם יש לך חלב, סוכר, שוקולד מריר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות עוגיות שוקולד מרשמלו, שוקולד לבן s ' mores עוגות דביקות, ו שוקולד לבן s ' mores עוגות דביקות.
הוראות
1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חמאה שני 8 אינץ ' מחבתות אפייה מרובע ו בשורה התחתונה עם נייר קלף. חמאה על הנייר ולאבק את המחבתות עם קמח, הקשה על עודף.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
בקערה גדולה, לטאטא את 2 כוסות קמח עם סוכר, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה בינונית, לטאטא את החלב עם שמן צמחי, ביצים ווניל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את הנוזל למרכיבים היבשים ומקציפים רק עד לקבלת חלקה.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
5
לגרד את הבלילה לתוך המחבתות מוכנות.
6
אופים במשך כ 40 דקות, עד שקיסם מוכנס במרכז העוגות יוצא עם כמה פירורים מצורפים.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בואו להתקרר במחבתות על מתלה חוט, ואז להתברר מגניב לחלוטין. לקלף את הקלף. הפעל את העוגות בצד ימין על 2 גיליונות אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייה
8
בקערה קטנה, מפזרים את הג ' לטין על המים הקרים ולתת לעמוד עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
בסיר בינוני, לשלב 1/2 כוס הסוכר עם סירופ תירס ומערבבים על חום מתון עד הסוכר הוא מומס ביסודיות. מביאים את תערובת סירופ התירס לרתיחה, מנגבים את כל גבישי הסוכר שעשויים להיווצר בצד של המחבת עם מברשת מאפה לחה. מבשלים מעל חום מתון, ללא ערבוב, עד תערובת סירופ תירס מגיע 250 על מדחום ממתקים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
מברשת מאפה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הסר מהחום ומערבבים את הג ' לטין הרך; התערובת תהיה קצף.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
11
בינתיים, בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם מקצף, להכות את החלבונים ביצה זרעי וניל במהירות בינונית עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
להוסיף את 1/2 הנותרים כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות היטב בין תוספות. לנצח עד הלבנים נוקשים מבריק, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
13
עם המיקסר במהירות בינונית, בזהירות לשפוך את תערובת סירופ תירס חם בזרם דק לתוך חלבוני הביצה, מכוון לאזור בין המקצף בצד של הקערה. מקציפים את ציפוי עד עבה מאוד אטום, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
מחממים את המטגן ומניחים מתלה 8 אינץ ' מהחום. באמצעות מרית אופסט, להפיץ את ציפוי המרשמלו על צמרות העוגות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
15
בואו לעמוד על 1 דקה, עד סט קל. לצלות את העוגות אחד בכל פעם, הסטת המחבת לפי הצורך אפילו בראונינג, על 5 דקות. הכנס את הקרקרים השבורים לתוך המרשמלו וטפטוף עם השוקולד המומס.