מתכון טבעוני זה מגיש 8 . מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, סוכר, קקאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עוגת סלק שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת שוקולד, עוגת סלק שוקולד עם שוקולד Milke Ganache, ו עוגת שוקולד סלק אדומה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את החלקים בסיר עם מים כדי לכסות ומרתיחים עד רך. (שמעתי שאתה יכול לקנות סלק משומר, אז ייתכן שתרצה לדלג על שלב זה–ואת הידיים האדומות וכתוצאה מכך-באמצעות סלק מבושל מראש.) לאפשר סלק להתקרר, ולאחר מכן לנקז אותם, שמירה על המים האדומים למטרה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
שים את הסלק סחוט לתוך מעבד המזון עם 1/4 כוס (ברור) מים, ולעבד עד מחית. מחממים את התנור ל 325 מעלות. שמן או לרסס מחבת הבישול שלך (ים).
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
שים את סלק פריד לתוך מידה 2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
4
הוסף מספיק רוטב תפוחים כדי להגיע לקו 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
מערבבים את החומרים היבשים יחד; ואז מוסיפים את תערובת הסלק ומערבבים עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
7
אופים במשך 35-60 דקות, בהתאם לגודל של מחבת אתה משתמש: יותר עבור מחבתות קטנות, עמוקות ופחות עבור מחבת 9X13. (השתמשתי במחבת 9X13, וזה לקח 35 דקות.) מבחן על ידי החדרת קיסם למרכז; זה נעשה כאשר קיסם יוצא נקי. אפשר להתקרר לחלוטין לפני חיתוך והגשה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה