קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד עם ציפוי גנאש ופרלין

עוגת שוקולד עם ציפוי גנאש ופרלין
עוגת שוקולד עם ציפוי גנאש ופרלין עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 575 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מים, תמצית vanillan, חלב חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ציפוי גלידת פרלין שוקולד, אגס ספייס עוגה עם ציפוי פרלין אגוז, ו אגס ספייס עוגת Bundt עם ציפוי פרלין אגוז.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. תרסיס 9-inchcake פאן עם תרסיס nonstick. שורה עם קלף. תרסיס קלף. אבק עם פלור, הקשה על כל עודף.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים חמאה ואבקת קקאו במדיומבול.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
יוצקים 1/2 כוס מים רותחים מעל; מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
Letstand 2 דקות; להקציף עד מעורבב.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
Whiskflour, סוכר, סודה לשתייה, ומלח גס בקערה בינונית אחרת.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
מלח גסמלח גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מקציפים חלב חמאה, ביצה ווניל בקערה גדולה. בהדרגה whiskcocoa תערובת לתוך תערובת חמאה; whiskuntil חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
להוסיף תערובת קמח 3 תוספות, לטאטא כדי להתמזג בין תוספות (batterwill להיות דק).
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
אופים עוגה עד בודק מוכנס intocenter יוצא נקי, כ 30 דקות.מגניב במחבת 10 דקות. הפעל קצוות סכין aroundpan לשחרר עוגה. הפוך על מתלה; הסר מחבת קלף. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מניחים שוקולד וקערת מיקרוגל creamin-קערה בטוחה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
חום במרווחים של 15 שניות במיקרוגל, ערבוב מדי פעם, עד מומס וחלק. מערבבים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
Letstand עד להפיץ, כ -30 דקות.
4
מורחים על גבי וצדדים של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
Transfercake לצלחת. צ ' יל 2 שעות עד 1 יום.
1
מערבבים הראשון 3 מרכיבים בסיר heavylarge מעל חום בינוני גבוה untilbutter נמס. להרתיח 1 דקה בלי לערבב.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום; להקציף בסוכרvanilla.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
הוסף פקאן; מערבבים רק כדי לשלב.במהירות לשפוך פרלין על עוגה.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
4
מורחים קצוות justto (תוספות ערכות במהירות). לעשות קדימה:ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי עם cakedome. אחסן בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים