קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד עם ציפוי גנאש ופרלין

עוגת שוקולד עם ציפוי גנאש ופרלין
עוגת שוקולד עם ציפוי גנאש ופרלין עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 575 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מים, תמצית vanillan, חלב חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ציפוי גלידת פרלין שוקולד, אגס ספייס עוגה עם ציפוי פרלין אגוז, ו אגס ספייס עוגת Bundt עם ציפוי פרלין אגוז.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. תרסיס 9-inchcake פאן עם תרסיס nonstick. שורה עם קלף. תרסיס קלף. אבק עם פלור, הקשה על כל עודף.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מניחים חמאה ואבקת קקאו במדיומבול.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
יוצקים 1/2 כוס מים רותחים מעל; מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
Letstand 2 דקות; להקציף עד מעורבב.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
Whiskflour, סוכר, סודה לשתייה, ומלח גס בקערה בינונית אחרת.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
מלח גסמלח גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מקציפים חלב חמאה, ביצה ווניל בקערה גדולה. בהדרגה whiskcocoa תערובת לתוך תערובת חמאה; whiskuntil חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
להוסיף תערובת קמח 3 תוספות, לטאטא כדי להתמזג בין תוספות (batterwill להיות דק).
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
אופים עוגה עד בודק מוכנס intocenter יוצא נקי, כ 30 דקות.מגניב במחבת 10 דקות. הפעל קצוות סכין aroundpan לשחרר עוגה. הפוך על מתלה; הסר מחבת קלף. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מניחים שוקולד וקערת מיקרוגל creamin-קערה בטוחה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
חום במרווחים של 15 שניות במיקרוגל, ערבוב מדי פעם, עד מומס וחלק. מערבבים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
Letstand עד להפיץ, כ -30 דקות.
4
מורחים על גבי וצדדים של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
Transfercake לצלחת. צ ' יל 2 שעות עד 1 יום.
1
מערבבים הראשון 3 מרכיבים בסיר heavylarge מעל חום בינוני גבוה untilbutter נמס. להרתיח 1 דקה בלי לערבב.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר מהחום; להקציף בסוכרvanilla.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
הוסף פקאן; מערבבים רק כדי לשלב.במהירות לשפוך פרלין על עוגה.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
4
מורחים קצוות justto (תוספות ערכות במהירות). לעשות קדימה:ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי עם cakedome. אחסן בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים