עוגת שוקולד עם ציפוי גנאש ופרלין
עוגת שוקולד עם ציפוי גנאש ופרלין עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 575 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מים, תמצית vanillan, חלב חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ציפוי גלידת פרלין שוקולד, אגס ספייס עוגה עם ציפוי פרלין אגוז, ו אגס ספייס עוגת Bundt עם ציפוי פרלין אגוז.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. תרסיס 9-inchcake פאן עם תרסיס nonstick. שורה עם קלף. תרסיס קלף. אבק עם פלור, הקשה על כל עודף.
מניחים חמאה ואבקת קקאו במדיומבול.
יוצקים 1/2 כוס מים רותחים מעל; מערבבים.
Letstand 2 דקות; להקציף עד מעורבב.
Whiskflour, סוכר, סודה לשתייה, ומלח גס בקערה בינונית אחרת.
מקציפים חלב חמאה, ביצה ווניל בקערה גדולה. בהדרגה whiskcocoa תערובת לתוך תערובת חמאה; whiskuntil חלקה.
להוסיף תערובת קמח 3 תוספות, לטאטא כדי להתמזג בין תוספות (batterwill להיות דק).
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים עוגה עד בודק מוכנס intocenter יוצא נקי, כ 30 דקות.מגניב במחבת 10 דקות. הפעל קצוות סכין aroundpan לשחרר עוגה. הפוך על מתלה; הסר מחבת קלף. מגניב לגמרי.
מניחים שוקולד וקערת מיקרוגל creamin-קערה בטוחה.
חום במרווחים של 15 שניות במיקרוגל, ערבוב מדי פעם, עד מומס וחלק. מערבבים בחמאה.
Letstand עד להפיץ, כ -30 דקות.
מורחים על גבי וצדדים של עוגה.
Transfercake לצלחת. צ ' יל 2 שעות עד 1 יום.
מערבבים הראשון 3 מרכיבים בסיר heavylarge מעל חום בינוני גבוה untilbutter נמס. להרתיח 1 דקה בלי לערבב.
הסר מהחום; להקציף בסוכרvanilla.
הוסף פקאן; מערבבים רק כדי לשלב.במהירות לשפוך פרלין על עוגה.
מורחים קצוות justto (תוספות ערכות במהירות). לעשות קדימה:ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי עם cakedome. אחסן בטמפרטורת החדר.