עוגת שוקולד עם ציפוי קוקו פאפס
, המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 870 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. 99 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לך חמאה, סודה לשתייה, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת שוקולד עם ציפוי קקאו, עוגת שוקולד בקערה אחת עם ציפוי קרם קקאו, ו פחזניות קקאו שוקולד משולשות עוגיות Krispy (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 177°. קל לרסס 13-על ידי 9 אינץ תבנית עוגה עם תרסיס אפייה. מחבת קו עם נייר קלף לאורך עם גיליון אחד, ולאחר מכן לרוחב עם גיליון שני כדי ליצור קלע; לרסס שוב עם תרסיס אפייה.
בקערה גדולה, לטאטא יחד סוכר חום, קמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח. בקערה בינונית, לטאטא יחד ביצים, שמנת חמוצה, שמן, ו 2 כפיות וניל.
מוסיפים מרכיבים רטובים למרכיבים יבשים ומערבבים עד שהתערובת היא משחה עבה.
מערבבים אבקת אספרסו לתוך מים רותחים, ולאחר מכן, לטאטא לתוך הבלילה עד חלקה.
מניחים שוקולד בקערה קטנה ומיקרוגל עד חלקה ומותכת, 1 עד 2 דקות, עצירת מיקרוגל לערבב שוקולד כל 30 שניות. מערבבים שוקולד נמס לתוך הבלילה.
לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 20 עד 25 דקות.
העברת עוגה למתלה קירור מגניב במחבת 10 דקות. משוך עוגה החוצה על מדף קירור באמצעות קלע קלף מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
בינתיים, פחזניות קקאו דופק ואבקת חלב במעבד מזון עד אבקתי. תניח בצד.
מקציפים מקציפים על מיקסר חשמלי. קצפת גבינת שמנת וחמאה במהירות בינונית עד אור ורך, על 2 דקות.
להוסיף הנותרים 1 כפית וניל שוט רק עד incorporated.
הפחת מהירות להגדרה הנמוכה ביותר והוסף סוכר של ממתקים. שוט עד incorporated, גירוד תחתית וצדדים של קערה עם מרית גומי לפי הצורך, 30 עד 60 שניות. הגבירו את המהירות לגובה בינוני וממשיכים להצליף עד שהציפוי קל ורך, 2 עד 3 דקות.
הפחת את המהירות להגדרה הנמוכה ביותר שוב; הוסף פחזניות קקאו-תערובת אבקת חלב שוט עד בשילוב, על 1 דקה.
כפור העליון וצדדים של עוגה מקוררת.