קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות7
ציון בריאות20
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםציפוי וזיגוגהזגה
מגזין

עוגת שוקולד ערמונים. ציפוי קרם דלעת

עוגת שוקולד ערמונים. ציפוי קרם דלעת
מתכון זה משמש 7 . אם יש לך חלב סויה וניל, גבינת שמנת טבעונית, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת דלעת עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת דלעת עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת דלעת עם ציפוי גבינת שמנת.

הוראות

1
מבחן טעם. לא יכולתי לחכות לנסות את היצירה הזאת. לא היה לי מושג איך זה יהיה טעם, אבל הו שלי זה הריח אלוהי! מחית הדלעת הייתה ריחנית והוסיפה לחות רכה לעוגה. השילוב הארומטי של קינמון, ערמונים ווניל כמעט הפיל אותי כשמשכתי את העוגה מהתנור. אם ל "משב רוח מתוק" היה ניחוח בושם, הריח הזה היה זה. הממ, אולי אני צריך למתג את זה. בכל מקרה, בחזרה למבחן הטעם. ביס ראשון: יאם! עוגת דלעת לחה במיוחד. החתיכות הגדולות והרכות של הערמונים הן מדהימות. האמת שרציתי עוד חתיכות ערמונים! (אל תהסס להוסיף כמה שאתה רוצה הבלילה שלך.) חתיכות שוקולד צ ' יפס מנומר היו תוספת נחמדה, אבל למעשה לא הכרחי. אתה יכול להשאיר אותם עבור פינוק דל קלוריות. הערמונים בלטו היטב בכוחות עצמם. יאם. הזיגוג היה המבטא המושלם. היה לזה ריח של קינמון, וניל ודלעת. צבע כתום יפהפה. אהבתי את המבטאים בתבלינים הן בציפוי והן בעוגה. אל תתקמצן על התבלינים האיכותיים האלה. מה יש בשם? בלונדיניות או עוגה. ללא ספק, זה קינוח. Aka, לטפל. אבל אולי פינוק להיאכל עם תה, קפה או צ ' אי. בהתחלה רציתי לקרוא להן 'בלונדיניות', כלומר עוגיות וניל, אבל אז הבנתי שהן באמת אופות אור ואווריריות כמו עוגה. עם זאת, בגלל המתכון הזה יש כל כך הרבה "חומר טוב" בו (לא רק קמח וסוכר כמו "עוגה" מסורתית) רציתי לקרוא לזה עוגת תה. אבל סיימתי עם מיתוג "עוגה" פשוט בשביל זה. :) ועל ידי דברים טובים בו, אני מתכוון קמח מחיטה מלאה, מחית דלעת, אגוזי פקאן, ערמונים, תבלינים וחלב סויה. איך שלא תקרא לזה, זה טעים. וציפוי הדלעת המתוק בהחלט ממתיק את החלק של העוגה...עוגת Choco ערמונים עם קרם Cinna-דלעת Frostingvegan
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
דלעת משומרדלעת משומר
ערמוניםערמונים
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
סוימילקסוימילק
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
BreezeBreeze
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
תהתה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
עוגה Batterdry:2 כוסות קמח מלא חיטה / 4 כוס סוכר טבעוני גלם (מיץ קנה מאודה)1 כף אבקת אפייה 1/2 כפית מלח ים 1 כפות אבקת וניל טעם * אתה יכול גם להשתמש תמצית וניל כתחליף אם neededdash של cinnamondash של אגוז מוסקט: 1/2 כוס מומסת חמאה טבעונית spread1 / 2 כוס שימורי חלב סויה וניל 1 / 4 כוס חלב סויה או קנבוס חלב
מרכיבים שתצטרך
מיץ קנה מאודהמיץ קנה מאודה
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
אבקת ונילאבקת וניל
חלב קנבוסחלב קנבוס
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
חיטהחיטה
3
הבלילה לקפל:1 כוס שוקולד צ ' יפס טבעוני 1 כוס קצוצה בערך ערמונים
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
4
טפטוף: 1 כף מייפל או סירופ אגבה של מלח
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
ציפוי קרם דלעת-Cinna: 6 עוז. קרם טבעוני cheese2-4 כפות חמאה טבעונית * יותר ממרח חמאה יגרום עשיר יותר frosting1 כפות Vegenaise1/2 כפית מלח1 / 2 כפית תבלינים (תערובת קינמון / אגוז מוסקט)3/4 כוס משומר pumpkin4-6 כפות מייפל syrup1 כפות סויה creamer5 כפות rawans1 כפית אבקת pecroot (אופציונלי)ציפוי: שאריות פקאן גלם, קצוץ
מרכיבים שתצטרך
ממרח חמאה טבעוניממרח חמאה טבעוני
ArrowrootArrowroot
ממרח חמאהממרח חמאה
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
6
תנור טרום חום ל 375 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
גריז עם שמן ריסוס, תבשיל קדרה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
8
מוסיפים את כל מרכיבי עוגת התה היבשה לקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תהתה
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
9
מערבבים היטב.
10
מוסיפים את החומרים הרטובים. מערבבים עד היטב מעורבב. אתה צריך בלילה צפופה רכה. זה לא יהיה של עקביות נוזלית.
11
מקפלים את הערמונים הקצוצים ושוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ערמוניםערמונים
12
יוצקים את הבלילה לתוך תבשיל קדרה. החלק את הבלילה לקצוות עם סכין או קצה אחורי של כף.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
13
טפטוף טוב יותר עם קצת סירופ מייפל או אגבה וקמצוץ מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
14
מניחים בתנור ואופים במשך 25-30 דקות. או עד קרום חום בהיר נוצר על הקצוות ואת העוגה מתחילה למשוך מן המנה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
הכינו את הציפוי. במעבד מזון, להוסיף את כל החומרים הזיגוג למעט פקאן, סירופ מייפל שמנת. להתמזג עד חלקה. הזיגוג יהיה עבה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
שמנת קפהשמנת קפה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
16
מוסיפים את סירופ המייפל ומלבין לאט. לבסוף, להוסיף פקאנים גלם להתמזג עד חלקה. לעשות מבחן טעם מהיר ולהתאים טעם לפי הטעם (מלח, מתיקות, creaminess, nuttiness). אל תדאגי אם הציפוי נראה מימי. זה יתייצב במקרר.1
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
שמנת קפהשמנת קפה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
17
משוך עוגה מבושלת מהתנור ולאפשר להתקרר. מקל ציפוי במקרר לפחות 2 שעות.1
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
18
כאשר הן העוגה והציפוי התקררו, אתה יכול להקפיא את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
19
מפזרים שאריות פקאן גלם קצוץ. חותכים לריבועים.1
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
20
מגישים מגניב. לאחסן במקרר.הערות: אבקת וניל - * השתמשתי מפזר וניל סוכר שמצאתי וויליאמס וסונומה. דומה למה שאולי תפזר על הצ ' אי לאטה שלך בסטארבקס.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ונילאבקת וניל
תה צ ' אי לאטהתה צ ' אי לאטה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)סירופ מייפל או אגבהסירופ מייפל או אגבה11 קילו קישואים,אבקת arrowroot (אופציונלי)אבקת arrowroot (אופציונלי)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדלעת אורגנית משומרדלעת אורגנית משומר1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדלעת משומרדלעת משומר2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקערמונים קצוצים בערךערמונים קצוצים בערך1דאשיכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב סויה וניל או קנבוסחלב סויה וניל או קנבוס4(חוֹרֶף)סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה1דאש1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות5(חוֹרֶף)אגוזי פקאן לא מבושליםאגוזי פקאן לא מבושלים7ריבס, קצוץ טרי או קפואתוספות: שאריות פקאן גלם, קצוץתוספות: שאריות פקאן גלם, קצוץ1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח2(יכול להיות או להרחיק)גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת סויה ונילשמנת סויה וניל1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמנת סויהשמנת סויה1(יכול להיות או להרחיק)תבלינים (תערובת קינמון / אגוז מוסקט)תבלינים (תערובת קינמון / אגוז מוסקט)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר טבעוני גלם (מיץ קנה מאודה)סוכר טבעוני גלם (מיץ קנה מאודה)1-2 כפות שמן זית כתית מעולהאתה גם להשתמש תמצית וניל כתחליף במידת הצורךאתה גם להשתמש תמצית וניל כתחליף במידת הצורך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אבקת וניל טעםאבקת וניל טעם1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקממרח חמאה טבעוני נמסממרח חמאה טבעוני נמס2(חוֹרֶף)ממרח חמאה טבעוניממרח חמאה טבעוני7ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח/פלפל לפי הטעםמלח/פלפל לפי הטעם2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשוקולד צ'יפס טבעונישוקולד צ'יפס טבעוני170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת שמנת טבעוניתגבינת שמנת טבעונית1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)VegenaiseVegenaise4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובהגרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובה