קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

עוגת שוקולד פקאן של פרונטרה גריל עם קצפת קפה

עוגת שוקולד פקאן של פרונטרה גריל עם קצפת קפה
עוגת השוקולד פקאן של פרונטרה גריל עם קצפת קפה עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 470 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לך דבשה, ביצים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה מושלם עבור חג ההודיה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכונים דומים: שמנת חמוצה - עוגת קפה כתומה עם שוקולד-Pecan Streusel, עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, ו פחזניות עם קצפת קפה.

הוראות

1
בקערה של מעבד מזון, לשלב את הקמח, חמאה, וקיצור. דופק עד לתערובת דומה ארוחה גסה עם כמה גושי חמאה קטנים (בערך בגודל אפונה).
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הסוכר, מלח, ו 4 כפות מי קרח. באמצעות מזלג, מערבבים בהדרגה את תערובת מי הקרח לתערובת הקמח—הבצק יהיה בגושים מחוספסים ונוקשים למדי. אם יש קמח מאוגד בתחתית הקערה, טפטוף במי קרח יותר, 1/2 כף בכל פעם, ולהשתמש במזלג כדי לשלב אותו בעדינות. אל תעבדי יותר מדי על הבצק, או שהמאפה יהיה קשה. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקורנת קלות, לאסוף לתוך כדור, ולשטח לתוך דיסק בערך 1 אינץ ' דק. לעטוף פלסטיק צמרמורת לפחות 1 שעה. לעשות קדימה: הבצק יכול להתבצע מראש ומאוחסן, עטוף פלסטיק במקרר, עד 2 ימים או קפוא, עד 1 שבוע; להפשיר במקרר לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
על משטח מקומח קל, מגלגלים את הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ 'ולאחר מכן מעבירים לצלחת עוגה עמוקה צלחת 9 אינץ'. לקצץ את הקצה, עוזב 1/2 אינץ ' overhang, ולאחר מכן לקפל את הבליטה מתחת, crimp קצה דקורטיבי. באמצעות מזלג, לדקור את החלק התחתון ואת הצדדים של קליפת העוגה בכל רחבי ואז להירגע במשך 30 דקות. האם קדימה: פגז העוגה יכול להיות התאספו עד לנקודה זו ומאוחסן, עטוף פלסטיק במקרר, עד 2 ימים, או קפוא, עד 1 שבוע; להפשיר במקרר לפני המשך.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מסדרים מתלה באמצע התנור ומחממים עד 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
חמאה קלה סיבוב 15 אינץ ' של רדיד ולהניח אותו, חמאה בצד למטה, בתוך קליפת העוגה הצוננת ואז בעדינות ללחוץ על קו הקליפה בנוחות. ממלאים את קליפת העוגה עם משקולות עוגה או שעועית מיובשת ואופים עד שהמאפה מוגדר וזהב חיוור לאורך הקצה, כ -15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 ° F. בזהירות להסיר את המשקולות או שעועית ואת רדיד ואופים את הקליפה עד הזהב חיוור בכל רחבי, 8 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מברשת את כל משטח הבצק עם חלמון ביצה מוכה קלות, להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1
מסדרים מתלה בשליש התחתון של התנור ומחממים עד 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה גדולה, לשלב את הפקאן, שוקולד, וקמח, ולזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב את החמאה וסוכר חום להכות על מהירות בינונית עד אור ורך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת ומגרדים את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיף את סירופ התירס, מולסה, ליקר בטעם קפה, וניל ומלח ומכה עד incorporated (אם התערובת נראית מפרידה או אינה משלבת, להחליף את הקובץ המצורף המשוט עבור מצורף whisk ו whisk עד incorporated).
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
(מקרטון)(מקרטון)
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
יוצקים מעל תערובת שוקולד פקאן ומערבבים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
7
יוצקים את התערובת לתוך קליפת העוגה מקורר ואופים עד סכין מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
להעביר מתלה תיל להתקרר לחלוטין. האם קדימה: העוגה יכולה להיות אפויה, מקורר, ומאוחסן, עטוף בשכבה כפולה של פלסטיק ומקורר, עד 3 ימים.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk או קערת ערבוב גדולה עם מיקסר כף יד, שוט קרם, סוכר וליקר בטעם קפה עד הקרם מחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
רגע לפני ההגשה, לחתוך פרוסות לתוך העוגה ואז לחמם את העוגה כולה בתנור 163° עד רק מחומם דרך, כ 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מגישים פרוסות עם גושים של קצפת קפה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה

מרכיבים

128דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.semisweet או שוקולד מריר, קצוץ גסsemisweet או שוקולד מריר, קצוץ גס2חתיכות טופי הית' ברליקר בטעם קפה, כמו קלואהליקר בטעם קפה, כמו קלואה33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סוכר ממתקיםסוכר ממתקים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ תירס קלסירופ תירס קל1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מולסה כההמולסה כהה1כף. חומץ ביין אדוםחלמון ביצה, מוכה קלותחלמון ביצה, מוכה קלות4largesביצים, טמפרטורת החדרביצים, טמפרטורת החדר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)0חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 אונקיות (על חצאי פקאן, קלוי1/2 אונקיות (על חצאי פקאן, קלוי1חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי93 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'(1 מקל בתוספת 1 כף) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר(1 מקל בתוספת 1 כף) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר2חתיכות טופי הית' ברתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קיצור ירקות, צונן לחתוך לחתיכות 1/2 אינץקיצור ירקות, צונן לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הסלבאך אוסטר זלטינגר הימלרייך ריזלינג קבנט הלבטרוקן עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 של 2017זה עשיר יותר ופחות מנטה מהרגיל אבל אני אוהב את העושר בבציר זה, אשר יכול להשתמש קצת גראס; אז לצפות יין עם יותר תפוח ופחות מנטה; דברים פריכים. החבילה נקראת Heel ומימין Anrecht, שממנו אחד השלישייה הגדולה של יינות en-bloc מגיע.