קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות7
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שוקולד קלה של ז'אק

עוגת שוקולד קלה של ז'אק
עוגת שוקולד קלה של ז'אק היא קינוח שמגיש 10. מנה אחת מכילה 721 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -51 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה של Foodnetwork דורש שוקולד מריר, שוקולד, חמאה ומים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-40 דקות . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן וידידותית ל-fodmap . עם ציון של 40% , המנה הזו גרועה למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את עוגת הפאונד האהובה של ז'אק פפן , עוגיית השוקולד בוץ של ז'אק , ועוגיות השוקולד צ'יפס של ז'אק טורס .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס בתוספת 1 1/2 כפיות סוכר (3 אונקיות)1/2 כוס בתוספת 1 1/2 כפיות סוכר (3 אונקיות)
3
מצפים תבנית עוגה בגודל 10 אינץ' בספריי בישול ירקות. מרפדים את תחתית התבנית בעיגול נייר פרגמנט בגודל 10 אינץ'. מצפים את החלק העליון של עיגול נייר הפרגמנט בספריי בישול ירקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר (3 אונקיות)סוכר (3 אונקיות)
ציוד שתשתמש בו
3/4 כוס בתוספת 3 1/2 כפות סוכר (6 אונקיות)3/4 כוס בתוספת 3 1/2 כפות סוכר (6 אונקיות)
סוכר (6 אונקיות)סוכר (6 אונקיות)
4
מניחים את שני השוקולדים הקצוצים בקערה וממיסים על סיר כפול.
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1 כף שמן צמחי, לא חובה1 כף שמן צמחי, לא חובה
5
מערבבים את הסוכר והמים בסיר של 1 ליטר ומניחים על אש בינונית-גבוהה. מביאים לרתיחה עד שכל הסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, אופציונלישמן צמחי, אופציונלי
2/3 כוס מים (5 אונקיות)2/3 כוס מים (5 אונקיות)
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
6
יוצקים את הסירופ החם לקערת השוקולד המומס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
7
מקציפים עד שהתערובת הומוגנית.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
8
מוסיפים את החמאה ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
9
בעזרת מערבל חשמלי מקציפים את הביצים והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. בעזרת מרית גומי מקפלים את התערובת לתערובת השוקולד. יש להקפיד לערבב בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
יוצקים את הבלילה לתבנית העוגה המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
11
מניחים תבנית עם דפנות בגודל 1 אינץ' בתנור.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
12
מניחים את תבנית העוגה המלאה על תבנית האפייה. מלאו את תבנית האפייה במים כך שהמים יכסו את הסנטימטר התחתון של תבנית העוגה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
13
אופים עד שמשטח העוגה נראה עמום ומתוח בלחיצה באמצע, כ-40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
14
מוציאים את תבנית העוגה מהתנור ומניחים להתקרר על רשת. כבו את התנור והניחו לתבנית ולמים להתקרר לפני שאתם מנסים להסיר אותם.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
15
קישוט: אם תרצו לקשט את העוגה הזו, תוכלו להכין מניפות שוקולד או לגלח גוש שוקולד עם קולפן תפוחים. להכנת מניפות שוקולד, מערבבים את השמן הצמחי לתוך השוקולד המומס.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
16
מורחים שכבה עבה של תערובת השוקולד על משטח שיש או גרניט (או השתמשו בחלק האחורי של תבנית קרה). בעזרת משולש דוחפים את משטח השוקולד בתנועת עיקול.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
פלפל ארבולפלפל ארבול
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
17
מניחים את האגודל בפינה אחת של המשולש תוך כדי לחיצה כדי לתפוס את השוקולד. התוצאה צריכה להידמות למניפת שוקולד. זה דורש מעט תרגול ולא כל מאוורר שתיצור יהיה שמיש. תהנה עם זה!
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הן אפשרויות נהדרות לעוגת שוקולד. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Solera Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.