קושיקשה
מוכן ב42 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד רול עם קרם קפוצ'ינו

עוגת שוקולד רול עם קרם קפוצ'ינו
גשו לסופר וקנו חמאה, ביצים, אבקת אספרסו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 42 דקות. נסו שוקולד מנטה גלידת גלידת רול, גלידת שוקולד אוריאו גלידת רול, ו רול עוגת שוקולד מלא קרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרסס 15 על 10 1/2 אינץ ' ג ' לי רול מחבת עם ספריי בישול קו עם רדיד. לרסס את נייר הכסף עצמו עם ספריי בישול. קו נייר שעווה עם נייר שעווה לשפשף את נייר השעווה עם חמאה רכה-ייתכן שתוכל להשתמש ספריי — אבל השתמשתי חמאה עבור נייר השעווה layer.In סיר להגדיר על אש נמוכה, להמיס את השוקולד עם מים 1/4 כוס, ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בואו מגניב במשך כ -10 דקות.בינתיים, בקערה גדולה עם מערבל חשמלי להכות את החלמונים עם 1/3 כוס הסוכר במשך 5 דקות, או עד התערובת היא עבה וחיוורת וסרטים טופס כאשר המקצף מורמים. הכה במלח, וניל נמס chocolate.In עוד קערת ערבוב, לנצח את החלבונים ביצה עם מקצף נקי עד שהם מקציפים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
מוסיפים את הקרם של אבנית, ומכים עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
4
מוסיף את הסוכר 1/3 כוס הנותרים בהדרגה להכות רק עד פסגות להתחיל להחזיק פסגות נוקשות — לא overbeat. מקפלים את החלבונים לתוך תערובת השוקולד בארבעה חלקים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת ומפיצים אותו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים על המדף המרכזי במשך 12 עד 15 דקות, או עד שהוא נפוח ופשוט להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
תן לעוגה להתקרר לחלוטין במחבת על מתלה. זה ישקע מעט כפי שהוא מתקרר.מילוי: כאשר העוגה הוא מגניב, להכין את המילוי. בקערת ערבוב צוננת משלבים את הקרם, את אבקת האספרסו ואת הקינמון ומכים את התערובת עד שהיא מחזיקה פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את הסוכר של הקונדיטוריה ומכים עד שהתערובת מחזיקה פסגות נוקשות.אבק עוגה
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
9
תערובת: בקערה קטנה מערבבים יחד את אבקת הקקאו ואת הסוכר של ממתקים לנפות כמחצית התערובת באופן שווה על העוגה מקורר. מכסים את העוגה עם גיליון נייר שעווה, ולאחר מכן הופכים על תבנית אפייה, כך שהוא יושב על נייר השעווה. מקלפים את נייר הנייר המקורי בזהירות ותולים את המילוי לאורך המרכז, ומשאירים גבול של 1 אינץ ' בכל קצה. החל מהצד הקצר, מגלגלים את העוגה בסגנון ג ' לי רול, מרימים מעט את נייר השעווה כדי לעזור להנחות את העוגה לתוך גליל. זה יישבר מעט, אבל זה בסדר. להביא את הנייר שעווה למעלה ומסביב לחבילה לצנן את העוגה לפחות 1 שעה עד 2 שעות. בשלב זה, אני חושב שאתה יכול להקפיא אותו גם כן. אני אבדוק את זה בשלב מסוים.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
להעביר את העוגה לצלחת, להסיר את נייר השעווה, לקצץ את הקצוות באלכסון. לנפות את תערובת אבקת העוגה הנותרת מעל.תכין את הגנאש.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
11
שים את השמנת בכוס קטנה ומיקרוגל במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
12
מוסיפים שוקולד ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
13
תן לו להתקרר קצת — זה יהיה להתעבות כפי שהוא מתקרר. שים את זה בשקית לקשט או שקית מקפיא, לגזור את הקצה ולסחוט decoratively על בול עץ. זה יחליק את הסוכר, אבל אם אתה נותן לו להתעבות אתה צריך להיות מסוגל לפתות אותו לתוך דבק. לקשט עם קרם שוט ממותק אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה