עוגת שוקולד רול עם קרם קפוצ'ינו
גשו לסופר וקנו חמאה, ביצים, אבקת אספרסו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 42 דקות. נסו שוקולד מנטה גלידת גלידת רול, גלידת שוקולד אוריאו גלידת רול, ו רול עוגת שוקולד מלא קרם (מתכונים דומים).
הוראות
לרסס 15 על 10 1/2 אינץ ' ג ' לי רול מחבת עם ספריי בישול קו עם רדיד. לרסס את נייר הכסף עצמו עם ספריי בישול. קו נייר שעווה עם נייר שעווה לשפשף את נייר השעווה עם חמאה רכה-ייתכן שתוכל להשתמש ספריי — אבל השתמשתי חמאה עבור נייר השעווה layer.In סיר להגדיר על אש נמוכה, להמיס את השוקולד עם מים 1/4 כוס, ערבוב עד חלקה.
בואו מגניב במשך כ -10 דקות.בינתיים, בקערה גדולה עם מערבל חשמלי להכות את החלמונים עם 1/3 כוס הסוכר במשך 5 דקות, או עד התערובת היא עבה וחיוורת וסרטים טופס כאשר המקצף מורמים. הכה במלח, וניל נמס chocolate.In עוד קערת ערבוב, לנצח את החלבונים ביצה עם מקצף נקי עד שהם מקציפים.
מוסיפים את הקרם של אבנית, ומכים עד פסגות רכות טופס.
מוסיף את הסוכר 1/3 כוס הנותרים בהדרגה להכות רק עד פסגות להתחיל להחזיק פסגות נוקשות — לא overbeat. מקפלים את החלבונים לתוך תערובת השוקולד בארבעה חלקים.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת ומפיצים אותו באופן שווה.
אופים על המדף המרכזי במשך 12 עד 15 דקות, או עד שהוא נפוח ופשוט להגדיר.
תן לעוגה להתקרר לחלוטין במחבת על מתלה. זה ישקע מעט כפי שהוא מתקרר.מילוי: כאשר העוגה הוא מגניב, להכין את המילוי. בקערת ערבוב צוננת משלבים את הקרם, את אבקת האספרסו ואת הקינמון ומכים את התערובת עד שהיא מחזיקה פסגות רכות.
מוסיפים את הסוכר של הקונדיטוריה ומכים עד שהתערובת מחזיקה פסגות נוקשות.אבק עוגה
תערובת: בקערה קטנה מערבבים יחד את אבקת הקקאו ואת הסוכר של ממתקים לנפות כמחצית התערובת באופן שווה על העוגה מקורר. מכסים את העוגה עם גיליון נייר שעווה, ולאחר מכן הופכים על תבנית אפייה, כך שהוא יושב על נייר השעווה. מקלפים את נייר הנייר המקורי בזהירות ותולים את המילוי לאורך המרכז, ומשאירים גבול של 1 אינץ ' בכל קצה. החל מהצד הקצר, מגלגלים את העוגה בסגנון ג ' לי רול, מרימים מעט את נייר השעווה כדי לעזור להנחות את העוגה לתוך גליל. זה יישבר מעט, אבל זה בסדר. להביא את הנייר שעווה למעלה ומסביב לחבילה לצנן את העוגה לפחות 1 שעה עד 2 שעות. בשלב זה, אני חושב שאתה יכול להקפיא אותו גם כן. אני אבדוק את זה בשלב מסוים.
להעביר את העוגה לצלחת, להסיר את נייר השעווה, לקצץ את הקצוות באלכסון. לנפות את תערובת אבקת העוגה הנותרת מעל.תכין את הגנאש.
שים את השמנת בכוס קטנה ומיקרוגל במשך 30 שניות.
מוסיפים שוקולד ומערבבים עד חלקה.
תן לו להתקרר קצת — זה יהיה להתעבות כפי שהוא מתקרר. שים את זה בשקית לקשט או שקית מקפיא, לגזור את הקצה ולסחוט decoratively על בול עץ. זה יחליק את הסוכר, אבל אם אתה נותן לו להתעבות אתה צריך להיות מסוגל לפתות אותו לתוך דבק. לקשט עם קרם שוט ממותק אם תרצה.