קושיקשה
מוכן ב42 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד רול עם קרם קפוצ'ינו

עוגת שוקולד רול עם קרם קפוצ'ינו
גשו לסופר וקנו חמאה, ביצים, אבקת אספרסו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 42 דקות. נסו שוקולד מנטה גלידת גלידת רול, גלידת שוקולד אוריאו גלידת רול, ו רול עוגת שוקולד מלא קרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרסס 15 על 10 1/2 אינץ ' ג ' לי רול מחבת עם ספריי בישול קו עם רדיד. לרסס את נייר הכסף עצמו עם ספריי בישול. קו נייר שעווה עם נייר שעווה לשפשף את נייר השעווה עם חמאה רכה-ייתכן שתוכל להשתמש ספריי — אבל השתמשתי חמאה עבור נייר השעווה layer.In סיר להגדיר על אש נמוכה, להמיס את השוקולד עם מים 1/4 כוס, ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
2
בואו מגניב במשך כ -10 דקות.בינתיים, בקערה גדולה עם מערבל חשמלי להכות את החלמונים עם 1/3 כוס הסוכר במשך 5 דקות, או עד התערובת היא עבה וחיוורת וסרטים טופס כאשר המקצף מורמים. הכה במלח, וניל נמס chocolate.In עוד קערת ערבוב, לנצח את החלבונים ביצה עם מקצף נקי עד שהם מקציפים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
מוסיפים את הקרם של אבנית, ומכים עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
4
מוסיף את הסוכר 1/3 כוס הנותרים בהדרגה להכות רק עד פסגות להתחיל להחזיק פסגות נוקשות — לא overbeat. מקפלים את החלבונים לתוך תערובת השוקולד בארבעה חלקים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
5
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת ומפיצים אותו באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
6
אופים על המדף המרכזי במשך 12 עד 15 דקות, או עד שהוא נפוח ופשוט להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
תן לעוגה להתקרר לחלוטין במחבת על מתלה. זה ישקע מעט כפי שהוא מתקרר.מילוי: כאשר העוגה הוא מגניב, להכין את המילוי. בקערת ערבוב צוננת משלבים את הקרם, את אבקת האספרסו ואת הקינמון ומכים את התערובת עד שהיא מחזיקה פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
8
מוסיפים את הסוכר של הקונדיטוריה ומכים עד שהתערובת מחזיקה פסגות נוקשות.אבק עוגה
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
9
תערובת: בקערה קטנה מערבבים יחד את אבקת הקקאו ואת הסוכר של ממתקים לנפות כמחצית התערובת באופן שווה על העוגה מקורר. מכסים את העוגה עם גיליון נייר שעווה, ולאחר מכן הופכים על תבנית אפייה, כך שהוא יושב על נייר השעווה. מקלפים את נייר הנייר המקורי בזהירות ותולים את המילוי לאורך המרכז, ומשאירים גבול של 1 אינץ ' בכל קצה. החל מהצד הקצר, מגלגלים את העוגה בסגנון ג ' לי רול, מרימים מעט את נייר השעווה כדי לעזור להנחות את העוגה לתוך גליל. זה יישבר מעט, אבל זה בסדר. להביא את הנייר שעווה למעלה ומסביב לחבילה לצנן את העוגה לפחות 1 שעה עד 2 שעות. בשלב זה, אני חושב שאתה יכול להקפיא אותו גם כן. אני אבדוק את זה בשלב מסוים.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
להעביר את העוגה לצלחת, להסיר את נייר השעווה, לקצץ את הקצוות באלכסון. לנפות את תערובת אבקת העוגה הנותרת מעל.תכין את הגנאש.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
11
שים את השמנת בכוס קטנה ומיקרוגל במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
12
מוסיפים שוקולד ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
13
תן לו להתקרר קצת — זה יהיה להתעבות כפי שהוא מתקרר. שים את זה בשקית לקשט או שקית מקפיא, לגזור את הקצה ולסחוט decoratively על בול עץ. זה יחליק את הסוכר, אבל אם אתה נותן לו להתעבות אתה צריך להיות מסוגל לפתות אותו לתוך דבק. לקשט עם קרם שוט ממותק אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי