קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות10
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד, שקדים ופטל

עוגת שוקולד, שקדים ופטל
מתכון זה מספק 10 מנות. עם 518 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, שקדים, קירש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. מתכונים דומים: עוגת שקדים פטל, עוגת פטל-שקדים פירורים, ו עוגת פטל עם מאפה שקדים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שלב פירורי עוגיות ו 5 כפות חמאה בקערה בינונית. מערבבים עד פירורים מצופים באופן שווה ומתחילים לדבוק זה בזה. לחץ על פירור תערובת בשכבה דקה אפילו על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
אופים סט crustuntil ומתחיל לפריך, לחיצה עם גב של מזלג אם פחזניות קרום, על 15 דקות. קרום מגניב לגמרי על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מפזרים ממרח שקדים על קרום. לחץ בעדינות כדי אפילו שכבה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
2
מניחים שוקולד בקערה בינונית. להביא שמנת כדי להתבשל בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים קרם על שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
4
בואו לעמוד 1 דקה, ואז להקציף עד נמס וחלק.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
יוצקים גנאש באופן שווה על שכבת שקדים. צ ' יל טארט עד שוקולד קר ולהגדיר, לפחות 4 שעות עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
6
סדר פטל, הצביע בצד למעלה, מעל טארט. מערבבים ריבה קירש במחבת קטנה על אש נמוכה עד מעורבב מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
קירשהקירשה
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
זיגוג מברשת על פירות יער.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
8
מפזרים שקדים סביב קצה של טארט. לעשות קדימה: ניתן לעשות 6 שעות קדימה. צמרמורת נחשפה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
9
באמצעות סכין חדה קטנה, לשחרר את הקרום מן הצדדים מחבת. לדחוף את תחתית המחבת, משחרר טארט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
חותכים לפרוסות, מגישים קר.