עוגת שוקולד, שקדים ופטל
מתכון זה מספק 10 מנות. עם 518 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, שקדים, קירש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. מתכונים דומים: עוגת שקדים פטל, עוגת פטל-שקדים פירורים, ו עוגת פטל עם מאפה שקדים.
הוראות
שלב פירורי עוגיות ו 5 כפות חמאה בקערה בינונית. מערבבים עד פירורים מצופים באופן שווה ומתחילים לדבוק זה בזה. לחץ על פירור תערובת בשכבה דקה אפילו על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
אופים סט crustuntil ומתחיל לפריך, לחיצה עם גב של מזלג אם פחזניות קרום, על 15 דקות. קרום מגניב לגמרי על מתלה.
מפזרים ממרח שקדים על קרום. לחץ בעדינות כדי אפילו שכבה.
מניחים שוקולד בקערה בינונית. להביא שמנת כדי להתבשל בסיר קטן.
בואו לעמוד 1 דקה, ואז להקציף עד נמס וחלק.
יוצקים גנאש באופן שווה על שכבת שקדים. צ ' יל טארט עד שוקולד קר ולהגדיר, לפחות 4 שעות עד 1 יום.
סדר פטל, הצביע בצד למעלה, מעל טארט. מערבבים ריבה קירש במחבת קטנה על אש נמוכה עד מעורבב מחומם דרך.
זיגוג מברשת על פירות יער.
מפזרים שקדים סביב קצה של טארט. לעשות קדימה: ניתן לעשות 6 שעות קדימה. צמרמורת נחשפה.
באמצעות סכין חדה קטנה, לשחרר את הקרום מן הצדדים מחבת. לדחוף את תחתית המחבת, משחרר טארט.
חותכים לפרוסות, מגישים קר.