עוגת שזיפים חגיגית
עוגת שזיפים חגיגית דורשת בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח שמגיש 15. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 288 קלוריות. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, שזיפים מיובשים, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב וצמחוני דיאטה. עם כפית ציון 32%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: עוגת שזיפים, עוגת שזיפים שוקולד, ו עוגת שזיפים עם זיגוג.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים וקמח תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מנפים את הקמח, סודה לשתייה, מלח, קינמון טחון, אגוז מוסקט, ציפורן ופלפל אנגלי. הניחו בצד.
קרם את הקיצור עם הסוכר הלבן. למזג את הביצים אחד בכל פעם והיכו היטב במשך 1 דקה.
מוסיפים את החומרים היבשים לסירוגין עם מיץ השזיפים. מערבבים פנימה את השזיפים והאגוזים.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 30 דקות או עד לסיום.