עוגת שזיפים עם מרציפן קראמבל
עוגת שזיפים עם קרמבל מרציפן יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 220 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך חמאה, מלח, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת שזיף ומרציפן קראמבל, עוגת שזיפים עם מרציפן צלוי / המטבח של סימון, ו עוגת שזיפים עם קראמבל שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
ערבבו את ארבעת המרכיבים הראשונים במעבד עד שהאגוזים נטחנים היטב.
להוסיף חמאה; תהליך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים שמנת וחלמון. להתמזג, באמצעות / כיבוי פניות, עד הבצק מגיע יחד. לחץ על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת טארט בקוטר 11 אינץ ' עם תחתית נשלפת. תנקב את הכל עם מזלג. צמרמורת לפחות 2 שעות ועד 1 יום.
אופים את הקרום עד הזהב, הקשה עם גב של מזלג כל 5 דקות אם בועות קרום, על 25 דקות.
להעביר את הקרום למדף; מגניב. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ° F.
תערובת קמח, דבק שקדים וסוכר במעבד עד הדבק שקדים הוא טחון דק.
מוסיפים חמאה ומערבבים, באמצעות / כיבוי פניות, עד שפירורים גסים נוצרים.
מעבירים את הקרמבל לקערה; מערבבים בשקדים.
לשלב את כל החומרים בקערה בינונית; לזרוק להתמזג היטב.
מפזרים 3/4 כוס להתפורר מעל קרום מקורר. למעלה עם שזיפים.
אופים טארט עד מילוי בועות עבה העליון הוא זהב, כ 40 דקות. מגניב 10 דקות. דחוף את תחתית המחבת כדי לשחרר את טארט. מגניב. (ניתן לעשות 8 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)