עוגת שזיפים עם קרמבל מרציפן יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 220 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך חמאה, מלח, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת שזיף ומרציפן קראמבל, עוגת שזיפים עם מרציפן צלוי / המטבח של סימון, ו עוגת שזיפים עם קראמבל שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
1
ערבבו את ארבעת המרכיבים הראשונים במעבד עד שהאגוזים נטחנים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2
להוסיף חמאה; תהליך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
מוסיפים שמנת וחלמון. להתמזג, באמצעות / כיבוי פניות, עד הבצק מגיע יחד. לחץ על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת טארט בקוטר 11 אינץ ' עם תחתית נשלפת. תנקב את הכל עם מזלג. צמרמורת לפחות 2 שעות ועד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של וניל
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
4
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
אופים את הקרום עד הזהב, הקשה עם גב של מזלג כל 5 דקות אם בועות קרום, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
להעביר את הקרום למדף; מגניב. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ° F.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
תערובת קמח, דבק שקדים וסוכר במעבד עד הדבק שקדים הוא טחון דק.