עוגת שחמט חמוציות של אמא hossier
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תן Hossier אמא של עוגת שחמט חמוציות לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 593 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב חמאה, קמח תירס, בצק עוגה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו עוגת ג'פרסונוויל של אמא., עוגת קרם הסוכר של אמא hossier, ו עוגת תפוחים קלאסית של אמא hossier (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את החמאה לקוביות 1/2 אינץ'. להקפיא 5 כפות במשך 20 דקות או לילה; לצנן את הנותרים 1/8 מקלות במקרר עד מוכן לשימוש.
מערבבים את חומץ היין האדום לתוך המים הקרים ומניחים בצד.
מערבבים את הקמח, המלח והסוכר בקערה של מעבד מזון ודופק 5 או 6 פעמים לשלב.
מוסיפים את החמאה המצוננת ומערבבים במשך 25 עד 30 שניות, עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מוסיפים את החמאה הקפואה ואת הדופק 15 עד 20 פעמים, עד החמאה היא חתיכות אפונה בגודל.
הוסף 6 כפות של מי חומץ ודופק 6 פעמים. הבצק צריך להתחיל להיראות מתפורר. בדוק את הבצק על ידי לחיצה על כמות קטנה בכף היד שלך. אם זה בקלות מחזיק יחד, זה נעשה. אם לא, להוסיף 1/2 כף של מי חומץ ודופק 3 פעמים נוספות. חזור על תהליך זה לפי הצורך עד שהבצק יחזיק מעמד.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה משוריין קלות ולשים יחד עד לקבלת חלקה; הבצק לא צריך לבוא יחד במעבד המזון.
מחלקים את הבצק ל 2 חלקים שווים לגלגל כל אחד לכדור. לשטח את הכדורים מעט לעטוף בנפרד בניילון נצמד.
תן את שאר הבצק במקרר עד מוכן לשימוש, לפחות 20 דקות אבל רצוי בין לילה.
כאשר מוכן לשימוש, לקחת את אחד כדורי הבצק מתוך המקרר. השני יכול להיות קפוא, לעוגות בעתיד.
קל מעיל 9 אינץ ' עוגת פח עם ספריי בישול ואבק עם קמח. סובב את הפח כדי לצפות את הצד. הפוך את הפח והקש את כל קמח עודף.
בחר את הבצק מעגל בחוזקה על ידי הקצוות ומרכז על הפחית עוגה מוכנה. הקש על פח העוגה על הדלפק מספר פעמים עד שהבצק מתיישב לתוכו. בעדינות לחץ את הבצק לתוך הפינות של פח העוגה עם קצות האצבעות.
לקפל מפית: לתפוס את קצה בצק העוגה בין האגודל ואת האצבע המורה של יד ימין. תיזהר לא להוציא את הבצק מפח הפאי כשאתה עובד.
מקפלים בעדינות חלק 1/2 עד 1 אינץ ' של בצק על כך שהוא מצביע לכיוון מרכז קליפת העוגה.
הנח את אגודלך השמאלית מעל לקפל הראשון.
תפוס את השני 1/2-עד 1 אינץ חתיכת בצק עוגה בין האגודל והאצבע המורה שלך, ליד הקפל הראשון, ולקפל אותו בעדינות כמו החתיכה הראשונה. חזור על התהליך הזה כל הדרך מסביב לעוגה. ככל שתבצע יותר קפלים, המעוגל מעטפת העוגה שלך תהיה, אבל קפלים גדולים נראים להחריד כפרי.
כאשר אתה מסיים עם הקפלים, הקש על פח העוגה על הדלפק מספר פעמים. אם בצק העוגה נופל לתוך פח העוגה, או נפרש ונופל מקצה פח העוגה, לפתוח את החלק הזה של הבצק ולבצע התאמות. אם קליפת העוגה מחזיקה בצורתה, לחץ בעדינות על הקפלים על שפת קופסת העוגה.
מניחים את מעטפת העוגה המוגמרת לקפל את המפית במקרר לנוח לפחות 20 דקות לפני השימוש. פגזים שנחו היטב מחזיקים את צורתם בצורה הטובה ביותר.
פאי הרכבה: מחממים התנור ל 177° (180°C).
תוציא את קליפת העוגה מהמקרר ותניח על תבנית אפייה.
מברשת את השפה עם לשטוף עוגה ולהניח בצד.
שלב את הסוכר והחמאה בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה. צום את הכתום מעל הקערה ושמנת יחד עד אור ורך.
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, משפשפים את הצד והתחתון של הקערה לאחר כל תוספת.
לטאטא את הקמח, קמח תירס, ומלח יחד בקערה קטנה.
מערבבים את חלב החמאה ואת הדבק וניל יחד בקערה קטנה או קנקן.
מוסיפים 1/3 של החומרים היבשים לתערובת החמאה ומערבבים רק כדי לשלב. עם מערבל לעמוד על נמוך, להוסיף חצי תערובת חלב חמאה לערבב רק כדי לשלב.
הוסף עוד 1/3 של החומרים היבשים ומערבבים רק כדי לשלב.
עם המיקסר על נמוך, להוסיף את שאר תערובת חלב חמאה לערבב רק כדי לשלב.
הוסף את 1/3 הסופי של החומרים היבשים ומערבבים רק כדי לשלב.
לגרד את הצד ואת החלק התחתון של הקערה ולשלב כל חמאה unmixed. בעדינות לקפל את חמוציות.
יוצקים את הבלילה לתוך קליפת העוגה מוכן להחליק את החלק העליון עם החלק האחורי של כף או מרית.
אופים במשך 40 עד 45 דקות, מסתובב 180 מעלות כל 20 דקות. העוגה נעשית כאשר הטופיק מנופח מעט והפך חום זהוב בהיר. מגניב לטמפרטורת החדר.
מגישים בטמפרטורת החדר או מעט מקורר. אבק עם סוכר ' ממתקים לפני ההגשה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות מרתפי ערבה ריזלינג יבש. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
מרתפים ערבה ריזלינג יבש
ניחוחות של תפוח ירוק, ליים, אגס ורפרפת וניל מובילים לשדרית עדינה עם הערות מינרליות, תפוח, גרידת לימון וחומציות חדה.