עוגת שיבולת שועל כתומה
עוגת שיבולת שועל כתומה דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-15 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 259 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. אם יש לך תמצית vanillan, סוכר חום, ג'ינג'ר הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח זול. . עם כפית ציון של 16% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת תפוזים ללא ביצים עם זיגוג כתום (עוגה טבעונית), עוגת לימון או תפוזים (Cake Citron ou Cake Orange), ו שיבולת שועל כתומה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח אחד 9x13 אינץ תבנית אפייה.
בקערה גדולה, שמנת החמאה או המרגרינה עם הסוכר הלבן והסוכר החום. הכה בביצה, ואז מיץ תפוזים, וניל, וקליפת תפוזים מגוררת.
בקערה אחרת, מערבבים יחד את הקמח, שיבולת השועל, מלח, זנגביל ואבקת אפייה. מקציפים לתערובת הכתומה ומערבבים את האגוזים.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 40 דקות, או עד בדיקות עוגה נעשה.
מעבירים למתלה קירור ומאפשרים לעוגה להתקרר. זה 10 עד 16 מנות.