קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שימורים ביתית

עוגת שימורים ביתית
עוגת שימורים ביתית היא קינוח המגיש 12. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 493 קלוריות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מים, סוכר קונדיטורים נוסף, תמצית מנטה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 10%, המנה הזו ניתנת לשיפור. נסו בוא הביתה לאמא עוגת שוקולד, עוגה מאודה תוצרת בית, ו רוטב מרינדה לשימורים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
הכן בלילת עוגה לפי הוראות החבילה; יוצקים לשני 9 אינץ ' משומנים. תבניות אפייה מרובעות ושתי כוסות מאפינס משומנות.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
2
אופים את העוגות בחום של 350 מנותקות למשך 25 דקות ואת הקאפקייקס למשך 20 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בקערה קטנה חסינת מיקרוגל, שלבו שוקולד צ ' יפס ושמנת. מיקרוגל גבוה למשך 30 שניות או עד שהצ ' יפס נמס; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מכניסים למקרר למשך 20 דקות או עד להתקררות. מקציפים במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים עוגה אחת על קרש מכוסה; מורחים בתערובת שוקולד. למעלה עם העוגה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
בקערה, לטאטא מים, אבקת מרנג לחלץ עד אבקת הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מניחים סוכר של קונדיטורים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים תערובת מרנג; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וצורות בצק נוקשות מאוד, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
מניחים 1/4 כוס פונדנט כל אחת בשתי קערות; גוון אחד ורוד ואחד ירוק.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מניחים 2 כפות בקערה אחרת; גוון זהב.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מניחים את הפונדנט שנותר בקערה; להשאיר לבן. כיסוי קערות עם פלסטיק לעטוף כאשר לא בשימוש.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מניחים בצד 2 כפות פונדנט לבן. על משטח עבודה מאובק בכבדות בסוכר של קונדיטורים, מרדדים את הפונדנט הלבן שנותר ל -12 אינץ'. מרובע. החלק סכין ציפוי בין פונדנט למשטח העבודה כדי להשתחרר; מעבירים לעוגה. צדדים חלקים ופינות סביב עוגה. חתוך כל פונדנט חופף עם חותך פיצה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
12
עבור תווית צנצנת, צרו את הפונדנט הלבן השמור ל-2-1 / 2 אינץ'. איקס 1-1 / 2-ב. סגלגל. מעצבים 1 כף פונדנט ורוד ל-1-3 / 4 אינץ'. איקס 1-ב. סגלגל.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
13
מניחים על סגלגל לבן; מניחים בצד.
14
עבור צנצנת שימורים, לחתוך פרוסה דקה מעל החלק העליון של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
15
חותכים כל קאפקייק לשניים מלמעלה למטה. בהתייחס לתמונה משמאל למיקום, ערמו חצאי קאפקייקס והניחו בצד החתוך כלפי מטה בצד אחד של העוגה. צורת פונדנט ורוד שנותר סביב שלושת החצאים התחתונים; לקצץ.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
16
מניחים תווית על צנצנת.
17
בעזרת קיסם או מברשת דקה טבולה בצבע מאכל ירוק, כתוב" ריבה " על התווית. למכסה צנצנת, מעצבים את פונדנט הזהב ומניחים מעל הקאפקייק הרביעי; לְקַצֵץ. בעזרת קיסם, לחץ על 1/2 אינץ'. קווים לתוך מכסה צנצנת.
מרכיבים שתצטרך
פזורים סגוליםפזורים סגולים
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
18
מרדדים פונדנט ירוק ל-1/8 אינץ'. עובי. באמצעות 1-ב. חותכי עוגיות האלפבית, לגזור אותיות לאיית "מתכון". מרכז ליד החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גליל פירותגליל פירות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
19
חותכים את הפונדנט הירוק שנותר ל-1/8 אינץ'.- כדי 1/4-ב. רצועות רחבות לקווי כרטיס מתכון.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
20
מניחים על העוגה ליד הצנצנת. מכסים ומקררים עד להגשה.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שרי קרם סולרה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -17 דולר.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.