עוגת שימורים ביתית
עוגת שימורים ביתית היא קינוח המגיש 12. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 493 קלוריות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מים, סוכר קונדיטורים נוסף, תמצית מנטה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 10%, המנה הזו ניתנת לשיפור. נסו בוא הביתה לאמא עוגת שוקולד, עוגה מאודה תוצרת בית, ו רוטב מרינדה לשימורים עבור מתכונים דומים.
הוראות
הכן בלילת עוגה לפי הוראות החבילה; יוצקים לשני 9 אינץ ' משומנים. תבניות אפייה מרובעות ושתי כוסות מאפינס משומנות.
אופים את העוגות בחום של 350 מנותקות למשך 25 דקות ואת הקאפקייקס למשך 20 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
בקערה קטנה חסינת מיקרוגל, שלבו שוקולד צ ' יפס ושמנת. מיקרוגל גבוה למשך 30 שניות או עד שהצ ' יפס נמס; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מכניסים למקרר למשך 20 דקות או עד להתקררות. מקציפים במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות רכות.
מניחים עוגה אחת על קרש מכוסה; מורחים בתערובת שוקולד. למעלה עם העוגה שנותרה.
בקערה, לטאטא מים, אבקת מרנג לחלץ עד אבקת הוא מומס.
מניחים סוכר של קונדיטורים בקערה גדולה.
מוסיפים תערובת מרנג; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וצורות בצק נוקשות מאוד, בערך 1 דקה.
מניחים 1/4 כוס פונדנט כל אחת בשתי קערות; גוון אחד ורוד ואחד ירוק.
מניחים 2 כפות בקערה אחרת; גוון זהב.
מניחים את הפונדנט שנותר בקערה; להשאיר לבן. כיסוי קערות עם פלסטיק לעטוף כאשר לא בשימוש.
מניחים בצד 2 כפות פונדנט לבן. על משטח עבודה מאובק בכבדות בסוכר של קונדיטורים, מרדדים את הפונדנט הלבן שנותר ל -12 אינץ'. מרובע. החלק סכין ציפוי בין פונדנט למשטח העבודה כדי להשתחרר; מעבירים לעוגה. צדדים חלקים ופינות סביב עוגה. חתוך כל פונדנט חופף עם חותך פיצה.
עבור תווית צנצנת, צרו את הפונדנט הלבן השמור ל-2-1 / 2 אינץ'. איקס 1-1 / 2-ב. סגלגל. מעצבים 1 כף פונדנט ורוד ל-1-3 / 4 אינץ'. איקס 1-ב. סגלגל.
מניחים על סגלגל לבן; מניחים בצד.
עבור צנצנת שימורים, לחתוך פרוסה דקה מעל החלק העליון של עוגה.
חותכים כל קאפקייק לשניים מלמעלה למטה. בהתייחס לתמונה משמאל למיקום, ערמו חצאי קאפקייקס והניחו בצד החתוך כלפי מטה בצד אחד של העוגה. צורת פונדנט ורוד שנותר סביב שלושת החצאים התחתונים; לקצץ.
בעזרת קיסם או מברשת דקה טבולה בצבע מאכל ירוק, כתוב" ריבה " על התווית. למכסה צנצנת, מעצבים את פונדנט הזהב ומניחים מעל הקאפקייק הרביעי; לְקַצֵץ. בעזרת קיסם, לחץ על 1/2 אינץ'. קווים לתוך מכסה צנצנת.
מרדדים פונדנט ירוק ל-1/8 אינץ'. עובי. באמצעות 1-ב. חותכי עוגיות האלפבית, לגזור אותיות לאיית "מתכון". מרכז ליד החלק העליון של העוגה.
חותכים את הפונדנט הירוק שנותר ל-1/8 אינץ'.- כדי 1/4-ב. רצועות רחבות לקווי כרטיס מתכון.
מניחים על העוגה ליד הצנצנת. מכסים ומקררים עד להגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שרי קרם סולרה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -17 דולר.
![קרם סולרה שרי]()
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.