עוגת שיפון כתומה עם מילוי פאי מקפיא כתום
צריך קינוח נטול לקטוז? עוגת שיפון כתומה עם מילוי פאי מקפיא כתום יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 221 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן צמחי, סוכר, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו עוגת שיפון כתומה עם מילוי כתום ומרנג, עוגת שכבות שיפון כתומה עם קרם חמאה שקד-כתום איטלקי מקצפת, ו עוגת לירה ריקוטה עם מילוי כתום דם, קצפת Mascarpone ציפוי ופרוסות תפוז דם מסוכרים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערת ערבוב. הפוך באר במרכז תערובת הקמח; להוסיף שמן, חלמונים ביצה, ומיץ תפוזים. הכה במהירות בינונית גבוהה עם מיקסר חשמלי 3 עד 4 דקות או עד חלקה. מערבבים בקליפה.
מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר במהירות בינונית גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. בעדינות לקפל לתוך תערובת קמח. הבלילה כפית באופן שווה לתוך 3 משומן ו floured 9 אינץ ' עגולים cakepans.
אופים ב 350 במשך 18 עד 20 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מתלה חוט 10 דקות; להסיר מחבתות, מגניב לחלוטין על מדפים.
פרוס עוגת מקרר כתומה מילוי שווה בין השכבות ועל גבי העוגה. לכסות עוגה, ולהירגע לפחות 4 שעות.
מורחים ציפוי חמאה כתומה באופן שווה מסביב לצדדים. (העוגה עשויה להיות קפואה עד 1 חודש התאספו לחלוטין.)
הערה: עוגת הבלילה עשויה להיות אפויה ב 3 (10 אינץ') עגולים cakepans או 2 (13 - x 9 אינץ') מחבתות אפייה במשך 15 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.