קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםאביב
מגזין

עוגת שיפון כתומה עם ריבת ריבס

עוגת שיפון כתומה עם ריבת ריבס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שיפון תפוזים עם ריבה ריבס. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 454 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם סוכר, מיץ תפוזים, גרידת תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: עוגת ריבס תות שדה, עוגת שכבות שיפון כתומה עם קרם חמאה שקד-כתום איטלקי מקצפת, ו עוגת שיפון כתומה עם מילוי כתום ומרנג.

הוראות

1
בסיר כבד, להביא את הסוכר ומיץ תפוזים לרתיחה על חום גבוה בינוני, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים שלושה רבעים של הריבס ואת גרידת התפוז ומבשלים, ערבוב, עד ריבס מתרכך מעט מעובה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
3
מוסיפים את הריבס הנותרים ומבשלים עד רק מכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
4
בואו מגניב.
5
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
בקערה, לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח. בקערה גדולה, לנצח את חלמונים ביצה עם 1 1/2 כוסות של הסוכר ואת גרידת התפוז במהירות גבוהה עד אור ורך, על 3 דקות. בהדרגה לנצח את השמן. עבודה בקבוצות, לקפל לסירוגין בתערובת הקמח ומיץ תפוזים, מתחיל ומסתיים בתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
גרידה כתומהגרידה כתומה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
בקערה גדולה, להכות את החלבונים ביצה עם הקרם של טרטר עד פסגות רכות מאוד טופס.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
להוסיף את 1/4 הנותרים כוס סוכר לנצח עד מוצק, פסגות מבריק טופס. מקפלים שליש מהלבנים לתוך הבלילה עוגה עד משולב, ואז לקפל את הלבנים הנותרים רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
9
לגרד את הבלילה לתוך מחבת צינור 10 אינץ ' עם תחתית removeable ו קלות להחליק את החלק העליון. הקש על המחבת פעם אחת לשחרר כל כיסי אוויר.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
אופים את העוגה בשליש התחתון של התנור במשך כ -30 דקות, או עד קפיצים העליונים בחזרה כאשר לחוץ קלות. הפוך את מחבת העוגה על צנצנת ולתת מגניב במחבת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
11
הפעל סכין מתכת דקה בין העוגה ואת הצדדים של המחבת כדי לשחרר. הפוך את העוגה על צלחת עוגה ומגיש עם ריבת ריבס.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'