קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםאביב
מגזין

עוגת שיפון כתומה עם ריבת ריבס

עוגת שיפון כתומה עם ריבת ריבס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שיפון תפוזים עם ריבה ריבס. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 454 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם סוכר, מיץ תפוזים, גרידת תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: עוגת ריבס תות שדה, עוגת שכבות שיפון כתומה עם קרם חמאה שקד-כתום איטלקי מקצפת, ו עוגת שיפון כתומה עם מילוי כתום ומרנג.

הוראות

1
בסיר כבד, להביא את הסוכר ומיץ תפוזים לרתיחה על חום גבוה בינוני, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים שלושה רבעים של הריבס ואת גרידת התפוז ומבשלים, ערבוב, עד ריבס מתרכך מעט מעובה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
3
מוסיפים את הריבס הנותרים ומבשלים עד רק מכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
4
בואו מגניב.
5
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בקערה, לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח. בקערה גדולה, לנצח את חלמונים ביצה עם 1 1/2 כוסות של הסוכר ואת גרידת התפוז במהירות גבוהה עד אור ורך, על 3 דקות. בהדרגה לנצח את השמן. עבודה בקבוצות, לקפל לסירוגין בתערובת הקמח ומיץ תפוזים, מתחיל ומסתיים בתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
בקערה גדולה, להכות את החלבונים ביצה עם הקרם של טרטר עד פסגות רכות מאוד טופס.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
להוסיף את 1/4 הנותרים כוס סוכר לנצח עד מוצק, פסגות מבריק טופס. מקפלים שליש מהלבנים לתוך הבלילה עוגה עד משולב, ואז לקפל את הלבנים הנותרים רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
9
לגרד את הבלילה לתוך מחבת צינור 10 אינץ ' עם תחתית removeable ו קלות להחליק את החלק העליון. הקש על המחבת פעם אחת לשחרר כל כיסי אוויר.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
אופים את העוגה בשליש התחתון של התנור במשך כ -30 דקות, או עד קפיצים העליונים בחזרה כאשר לחוץ קלות. הפוך את מחבת העוגה על צנצנת ולתת מגניב במחבת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
11
הפעל סכין מתכת דקה בין העוגה ואת הצדדים של המחבת כדי לשחרר. הפוך את העוגה על צלחת עוגה ומגיש עם ריבת ריבס.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי