עוגת שיפון כתומה עם ריבת ריבס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שיפון תפוזים עם ריבה ריבס. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 454 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם סוכר, מיץ תפוזים, גרידת תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: עוגת ריבס תות שדה, עוגת שכבות שיפון כתומה עם קרם חמאה שקד-כתום איטלקי מקצפת, ו עוגת שיפון כתומה עם מילוי כתום ומרנג.
הוראות
בסיר כבד, להביא את הסוכר ומיץ תפוזים לרתיחה על חום גבוה בינוני, ערבוב.
מוסיפים שלושה רבעים של הריבס ואת גרידת התפוז ומבשלים, ערבוב, עד ריבס מתרכך מעט מעובה, על 5 דקות.
מוסיפים את הריבס הנותרים ומבשלים עד רק מכרז, על 2 דקות.
בקערה, לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח. בקערה גדולה, לנצח את חלמונים ביצה עם 1 1/2 כוסות של הסוכר ואת גרידת התפוז במהירות גבוהה עד אור ורך, על 3 דקות. בהדרגה לנצח את השמן. עבודה בקבוצות, לקפל לסירוגין בתערובת הקמח ומיץ תפוזים, מתחיל ומסתיים בתערובת הקמח.
בקערה גדולה, להכות את החלבונים ביצה עם הקרם של טרטר עד פסגות רכות מאוד טופס.
להוסיף את 1/4 הנותרים כוס סוכר לנצח עד מוצק, פסגות מבריק טופס. מקפלים שליש מהלבנים לתוך הבלילה עוגה עד משולב, ואז לקפל את הלבנים הנותרים רק עד מעורבב.
לגרד את הבלילה לתוך מחבת צינור 10 אינץ ' עם תחתית removeable ו קלות להחליק את החלק העליון. הקש על המחבת פעם אחת לשחרר כל כיסי אוויר.
אופים את העוגה בשליש התחתון של התנור במשך כ -30 דקות, או עד קפיצים העליונים בחזרה כאשר לחוץ קלות. הפוך את מחבת העוגה על צנצנת ולתת מגניב במחבת.
הפעל סכין מתכת דקה בין העוגה ואת הצדדים של המחבת כדי לשחרר. הפוך את העוגה על צלחת עוגה ומגיש עם ריבת ריבס.