קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגת שיפון לימון עם חמוציות מזוגגות

עוגת שיפון לימון עם חמוציות מזוגגות
עוגת שיפון לימון עם חמוציות מזוגגות עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה מושלם עבור חג המולד. אם יש לכם קצפת, ג'לי דומדמניות, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת שיפון לימון עם חמוציות מזוגגות, Meyer Lemon And Olive Oil Chiffon Cake with Lemon Poppyseed Curd, ו עוגת שיפון לימון עם זיגוג לימון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f. ספריי 9 אינץ צלחת עמוקה צלחת עוגת זכוכית עם ספריי nonstick.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים פירורי עוגיות וחמאה מומסת בקערה קטנה. לחץ על תערובת פירור מעל הצדדים התחתון ומעלה של צלחת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עוגיות אוראו מרוסקות1/2 כוס עוגיות אוראו מרוסקות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
אופים עד חום זהוב, כ -20 דקות. מגניב על המדף.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מניחים 1/4 כוס מים בקערה קטנה; מפזרים ג ' לטין מעל.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בואו לעמוד עד ג ' לטין מתרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3
להקציף חלמונים ביצה, 1/3 כוס סוכר, מיץ לימון, קליפת לימון העליון של דוד כפול כדי להתמזג. מבשלים מעל מים רותחים בקושי עד פודינג מתעבה, לטאטא לעתים קרובות, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
העברה לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
להוסיף ג ' לטין פודינג חם; להקציף להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מניחים מעל קערה של מי קרח; מערבבים עד קריר מעובה אבל לא להגדיר, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה אחרת עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1/3 כוס סוכר; לנצח עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים תערובת ביצה לבן לתוך פודינג ב 2 תוספות. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח קרם בקערה בינונית עד הפסגות טופס. מקפלים לתוך תערובת לימון.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מעבירים מילוי לקרום מקורר. מכסים בפלסטיק ומקררים בין לילה. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1
מערבבים סוכר ומים 1/3 כוס בסיר בינוני על חום בינוני-נמוך עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום בינוני גבוה; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
להוסיף חמוציות; לבשל עד חצי צץ, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
3
מוסיפים ג ' לי, מערבבים עד שנמסו. מגניב לטמפרטורת החדר. בעדינות כפית ציפוי על עוגה. צ ' יל לפחות 30 דקות להגדיר. (ניתן לעשות 4 שעות קדימה; לשמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')