קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגת שיפון לימון עם חמוציות מזוגגות

עוגת שיפון לימון עם חמוציות מזוגגות
עוגת שיפון לימון עם חמוציות מזוגגות עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה מושלם עבור חג המולד. אם יש לכם קצפת, ג'לי דומדמניות, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת שיפון לימון עם חמוציות מזוגגות, Meyer Lemon And Olive Oil Chiffon Cake with Lemon Poppyseed Curd, ו עוגת שיפון לימון עם זיגוג לימון.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f. ספריי 9 אינץ צלחת עמוקה צלחת עוגת זכוכית עם ספריי nonstick.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים פירורי עוגיות וחמאה מומסת בקערה קטנה. לחץ על תערובת פירור מעל הצדדים התחתון ומעלה של צלחת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
אופים עד חום זהוב, כ -20 דקות. מגניב על המדף.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מניחים 1/4 כוס מים בקערה קטנה; מפזרים ג ' לטין מעל.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
בואו לעמוד עד ג ' לטין מתרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3
להקציף חלמונים ביצה, 1/3 כוס סוכר, מיץ לימון, קליפת לימון העליון של דוד כפול כדי להתמזג. מבשלים מעל מים רותחים בקושי עד פודינג מתעבה, לטאטא לעתים קרובות, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
שוקולד מגורר, אופציונלישוקולד מגורר, אופציונלי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
4
העברה לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
להוסיף ג ' לטין פודינג חם; להקציף להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
6
מניחים מעל קערה של מי קרח; מערבבים עד קריר מעובה אבל לא להגדיר, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
7
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה אחרת עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1/3 כוס סוכר; לנצח עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים תערובת ביצה לבן לתוך פודינג ב 2 תוספות. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח קרם בקערה בינונית עד הפסגות טופס. מקפלים לתוך תערובת לימון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
8
מעבירים מילוי לקרום מקורר. מכסים בפלסטיק ומקררים בין לילה. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
1
מערבבים סוכר ומים 1/3 כוס בסיר בינוני על חום בינוני-נמוך עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום בינוני גבוה; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2
להוסיף חמוציות; לבשל עד חצי צץ, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
3
מוסיפים ג ' לי, מערבבים עד שנמסו. מגניב לטמפרטורת החדר. בעדינות כפית ציפוי על עוגה. צ ' יל לפחות 30 דקות להגדיר. (ניתן לעשות 4 שעות קדימה; לשמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')