עוגת שיפון קלה
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך קרום קרקר גרהם, ציפוי מוקצף, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: Meyer Lemon And Olive Oil Chiffon Cake with Lemon Poppyseed Curd, עוגת שיפון לימון עם זיגוג לימון, ו עוגת שיפון קלה.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים ג ' לטין במים רותחים; מערבבים כדי להתמוסס. אפשר ג ' לטין להתקרר לטמפרטורת החדר.
בקערה נפרדת, להכות תערובת ג ' לטין לתוך ציפוי מוקצף.
יוצקים לתוך קרום קרקר גרהם. מכסים ומקררים במשך 3 שעות או עד המשרד.