בואו להתקרר לחלוטין, ואז למלא עם מילוי מוקה, מחסנית וכפור עם ציפוי שוקולד.הפוך את מוקה מילוי ראשון. בקערת ערבוב גדולה, מערבבים את החמאה, קפה, ממתקים סוכר וכ -1 כף של השמנת. לנצח עד מעורב היטב, ואז בהדרגה להוסיף את הקרם, גירוד הצדדים של קערה לעתים קרובות, עד שאתה מקבל עקביות חלקה, להפיץ. כפור את צמרות שתי עוגות.תכיני את ציפוי השוקולד. בקערת ערבוב גדולה, לערבב את החמאה, סוכר, קקאו, מלח ו 3 כפות של השמנת, כמו גם אתה יכול, ואז להכות עם מערבל ביד עד דביק ועבה. המשך להוסיף קרם שנותר עד שאתה מקבל נחמד, חלקה, עקביות מתפשטת