עוגת שכבות בננה
עוגת שכבות בננה יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 6 מנות . מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 810 קלוריות. . מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם חלמונים, חלב מתאדה, פקאן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו עוגת שכבות בננה, עוגת שכבות בננה אגוזים, ו עוגת שכבות בננה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 2 (8 אינץ') מחבתות עגולות.
בקערה גדולה, שמנת יחד 1/2 כוס חמאה ו 1 1/2 כוסות סוכר עד אור ורך. הכה בחלמון ביצה אחד בכל פעם. ממיסים סודה בחמאה; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם קמח, מתחיל ומסתיים בקמח. מערבבים את הבננות הפירה ופקאנים.
בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה, להכות חלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים 1/3 של הלבנים לתוך הבלילה, ואז לקפל במהירות בלבנים שנותרו עד לא פסים להישאר.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 35 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
בואו מגניב מחבתות במשך 10 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט מגניב לחלוטין.
מורחים ציפוי קרמל בין השכבות ועל גבי וצדדים של עוגה מקוררת.
כדי להפוך את ציפוי קרמל: בסיר כבד, לשלב 1 1/4 כוס סוכר, 3/4 כוס סוכר חום, התאדה חלב 1/2 כוס חמאה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מגיעה שלב סופטבול (240 מעלות F; 116 מעלות C).
הסר מהחום, והכה עד עקביות מתפשטת; להוסיף חלב נוסף במידת הצורך.
מורחים מיד על עוגה מקוררת.