קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות23
ציון בריאות2
מגזין

עוגת שכבות שוקולד חמה עם מרשמלו תוצרת בית

עוגת שכבות שוקולד חמה עם מרשמלו תוצרת בית
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: מתנות תוצרת בית לחג: קל שוקולד וניל שעועית שוקו חם ספלי קקאו + מרשמלו, עוגת שכבות תות טריה {Hossier Homemade Guest}, ו מרשמלו תוצרת בית.

הוראות

1
Make the cake
2
Position racks in the bottom and top thirds of the oven and heat the oven to 177°. Butter three 9x2-inch round cake pans and line each with a parchment round. Butter the parchment, then dust with flour and knock out the excess.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
In a 3-quart saucepan, combine the butter, oil, chopped chocolate, and 1 cup water.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
מיםמים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
Heat over medium heat until melted.
5
In a large bowl, whisk the flour, sugar, and cocoa powder.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
Pour the hot chocolate mixture into the sugar mixture and whisk until combined.
מרכיבים שתצטרך
שוקו חםשוקו חם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
Whisk in the eggs, one at a time, then whisk in the buttermilk, vanilla, baking soda, and salt. Divide the batter evenly among the prepared pans.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
ונילוניל
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
Set two pans on the top rack and the third on the lower rack. Stagger the pans on the oven racks so that no pan is directly over another.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
9
Bake, swapping and rotating the pans positions after 20 minutes, until a toothpick inserted in the center of each cake comes out clean, 35 to 40 minutes. Cool on racks for 10 minutes. Invert the cakes onto the racks, remove the parchment, and cool completely.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
10
Make the frosting In a 4-quart saucepan over low heat, combine the cream, butter, and vanilla bean and seeds and stir until the butter is melted.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
ציפויציפוי
חמאהחמאה
קרםקרם
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
11
Remove the vanilla bean and whisk in the chopped chocolate until melted.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
12
Whisk in the sugar, cocoa powder, syrup, and salt until smoothbe sure the cocoa powder dissolves completely.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
סוכרסוכר
סירופסירופ
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
13
Pour into a 9x13-inch pan and freeze until firm, about 2 hours, or refrigerate overnight. Make the marshmallows
מרכיבים שתצטרך
מרשמלומרשמלו
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
Pour 3/4 cup cold water into the bowl of a stand mixer.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה
15
Sprinkle the gelatin over the water. Attach the bowl to the mixer and fit it with the whisk attachment.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
קערהקערה
16
Clip a candy thermometer to a 3-quart saucepan; dont let the tip of the thermometer touch the bottom of the pan. In the saucepan, boil the sugar, corn syrup, salt, and 3/4 cup water over medium heat without stirring until it reaches 112° to235, about 10 minutes. With the mixer on low speed, pour the hot sugar mixture into the gelatin in a slow, thin stream.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
ג ' לטיןג ' לטין
ממתקיםממתקים
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבת רוטבמחבת רוטב
בלנדרבלנדר
מחבתמחבת
17
Add the vanilla, carefully increase the speed to high, and beat until the mixture has thickened and cooled, about 5 minutes (the bottom of the bowl should be just warm to the touch). Line a 9x13-inch pan with foil, leaving an overhang on 2 sides. Sift 1 Tbs. of the confectioners sugar into the bottom of the pan, then pour the marshmallow mixture into the pan and sift another 1 Tbs. confectioners sugar on top.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
מרשמלומרשמלו
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
18
Let sit at room temperature until set, at least 2 hours.
19
Assemble the cake
20
Remove the frosting from the freezer or refrigerator.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
21
Transfer to the bowl of a stand mixer fitted with the paddle attachment and beat on medium speed for 2 minutes to soften. Change to a whisk attachment and beat at medium-high speed until light and fluffy, about 3 minutes.
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
מקציףמקציף
קערהקערה
22
Put a cake layer on a flat serving platter or a cake stand lined with strips of waxed paper to keep it clean while icing. Top the layer with 1-1/2 cups of the frosting, spreading it evenly with an offset spatula to the cakes edge. Repeat with another cake layer and 1-1/2 cups frosting. Top with the last cake layer.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
23
Put 1-1/2 cups of the frosting in a small bowl. With an offset spatula, spread this frosting in a thin layer over the top and sides of the cake. Refrigerate the cake until the frosting firms enough to seal in the crumbs, 20 to 30 minutes.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
קערהקערה
24
Spread the remaining frosting in a smooth layer over the top and sides of the cake. If necessary, you can rewhip the remaining frosting to loosen and lighten it.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
25
Remove the waxed paper strips.
26
Use the foil overhang to lift the marshmallow from the pan. Using a knife that has been dipped in cold water, cut along the edge of the marshmallow to release it from the foil.
מרכיבים שתצטרך
מרשמלומרשמלו
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
27
Transfer to a cutting board and remove the foil.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
28
Put the remaining 1 cup confectioners sugar in a medium bowl.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
29
Cut the marshmallow into cubes of different sizes, from 1/4 to 3/4 inch (you will need to continue to dip the knife in cold water as you cut the marshmallows). The marshmallows will be very stickydip the cut edges in the confectioners sugar to make them easier to handle. As you work, toss a few cubes at a time in the sugar to coat, then shake in a strainer to remove the excess. Mound the marshmallows on top of the cake (youll need only a third to half of them). Sift some cocoa powder over the marshmallows.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
אבקת קקאואבקת קקאו
מרשמלומרשמלו
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
סכיןסכין
30
Make Ahead Tips You can bake, cool, wrap, and store the cake layers at room temperature for up to 1 day or freeze for up to 1 month. You can refrigerate the frosting for up to 3 days. The assembled cake can be refrigerated for up to 4 hours (return to room temperature before serving). Wrapped well, leftover marshmallows keep at room temperature for up to 1 month.
מרכיבים שתצטרך
מרשמלומרשמלו
ציפויציפוי
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
Calories
1
1080, Fat
2
47, Fat Calories
1
420, Saturated Fat
2
23, Protein
3
14, Monounsaturated Fat
4
17, Carbohydrates
5
350, Cholesterol
6
130, Fiber
7
Photo: Scott Phillips
8
Rate this Recipe and View Reviews
1
161, Polyunsaturated Fat
2
5, Sodium

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר, קצוץ דקשוקולד מריר, קצוץ דק170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר, קצוץ דקשוקולד מריר, קצוץ דק1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאוז. חמאה ללא מלח; יותר עבור מחבתותאוז. חמאה ללא מלח; יותר עבור מחבתות1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב-חמאה, בטמפרטורת החדר.חלב-חמאה, בטמפרטורת החדר.1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2-1 / 4 עוז. אבקת קקאו טבעית לא ממותקת2-1 / 4 עוז. אבקת קקאו טבעית לא ממותקת4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאוז. אבקת קקאו טבעי לא ממותק; יותר לקשטאוז. אבקת קקאו טבעי לא ממותק; יותר לקשט2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ תירס קלסירופ תירס קל3largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר92אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מעטפות אבקת ג'לטיןמעטפות אבקת ג'לטין1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ הזהב של Lyleâ€סירופ הזהב של Lyleâ€4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)0(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקממתקים; יותר לפי הצורךממתקים; יותר לפי הצורך7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק13-1 / 2 עוז. קמח לכל מטרה unbleached; יותר עבור מחבתות13-1 / 2 עוז. קמח לכל מטרה unbleached; יותר עבור מחבתות6Tbsאוז. חמאה ללא מלחאוז. חמאה ללא מלח1שעועית וניל, פיצול לאורכו זרעים גירדושעועית וניל, פיצול לאורכו זרעים גירדו11 קילו קישואים,תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור2Tbsתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור