מתכון פאדג'שכבת עוגה יכול להתבצע בסביבות 45 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 9 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 731 קלוריות. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 8 . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-54 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זה עובד טוב כמו קינוח. לכו לחנות ואספו סוכר של קונדיטורים, סוכר חום, תמצית ונילן ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת שכבת פאדג, עוגת שכבת פאדג, ו הטוב ביותר אי פעם שוקולד פאדג'שכבת עוגה.
הוראות
1
מנפים יחד קמח, קקאו, סודה לשתייה ומלח בקערת ערבוב קטנה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
אבקת קקאו
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
2
בקערה נפרדת, שמנת 3/4 כוס חמאה וסוכרים לבנים וחומים במהירות בינונית עד לקבלת אור ותפוח.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קרם
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
4
מוסיפים 2 כפיות וניל. במהירות נמוכה מתחילים בהוספת מעט מתערובת הקמח לתערובת החמאה. החלף עם חלב חמאה עד שכולם מתערבבים יחד. להתחיל ולסיים עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
וניל
חמאה
קמח לכל מטרה
5
מרפדים תחתיות של 2 מחבתות בגודל 9 אינץ ' בנייר שעווה; שומן וקמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
6
יוצקים פנימה את הבלילה.
7
אופים בתנור שחומם מראש ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 25-30 דקות. מבחן עם קיסם. מצננים במחבתות במשך 10 דקות לפני שפונים למדפים להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
8
להכנת ציפוי: קרם יחד 3/4 כוס חמאה וסוכר קונדיטורים. מוסיפים לאט שוקולד מומס ו -2 כפיות וניל. מקציפים עד לקבלת אור ואוורירי. פרוסט מקורר עוגה.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "