תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שכבת קוקוס טרי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 566 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם חלב, אבקת אפייה, קרם של טרטר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגת שכבות תות טרי, מתכון עוגת שכבות בננה טרי, ו עוגת שכבת קוקוס.
הוראות
1
מחממים תנור ל 177° עם מתלים בשלישים העליונים והתחתונים.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
פירס העין הרכה ביותר של כל קוקוס עם מברג קטן ולאסוף נוזל ב 2 קערות נפרדות לדגימה. אם אחד מהטעמים מעופש, להשליך קוקוס ונוזל ולהתחיל מחדש עם אחר. מסננים נוזל מ 2 אגוזי קוקוס דרך מסננת מרופדת-נייר-מגבת לחה למדידה 1 כוס ולהגדיר אגוזי קוקוס הצידה. (אתה צריך על 3/4 כוס נוזלי. אם לא, להוסיף מים.) מביאים לרתיחה עם סוכר וקורט של מלח בסיר קטן, ערבוב עד הסוכר מומס. מגניב ומילואים.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס
סוכר
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
קערה
מסננת
3
אופים קוקוסים על המדף התחתון 15 דקות. תשאירי את התנור דולק. לשבור פגזים עם פטיש, ולאחר מכן להסיר בשר עם מברג, מחטט אותו בזהירות. לקלף קרום חום מבשר עם מקלף ירקות. לגרר גס מספיק קוקוס על חורים גדולים של פומפיה תיבת למדוד 5 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
קוקוס
קונכיות פסטה
ציוד שתשתמש בו
קולף
פומפיה תיבת
תנור
1
מחבתות עוגת חמאה, ולאחר מכן שורה תחתונה של כל אחד עם סיבוב של נייר קלף קלף קלף קלף קלף קלף ו קלף חמאה. מחבתות קמח, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
2
לנפות יחד קמח (3 1/3 כוסות), אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
מלח
3
מערבבים יחד חלב ותמציות.
מרכיבים שתצטרך
חלב
4
לנצח חמאה 1 1/2 כוסות סוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חיוור ורך, 2 עד 3 דקות. במהירות נמוכה, להוסיף תערובת קמח ב 3 קבוצות לסירוגין עם תערובת חלב, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח וערבוב עד כל תוספת רק משולב.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
חלב
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
5
לנצח חלבונים ביצה בקערה גדולה אחרת עם מקצף ניקה במהירות בינונית עד שהם פשוט להחזיק פסגות רכות. לנצח הנותרים 1/4 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, ואז להכות עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשה, מבריק. מערבבים שליש מהלבנים לתוך הבלילה, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מורחים הבלילה באופן שווה מחבתות ומחבתות ראפ על הדלפק מספר פעמים כדי לחסל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
7
מניחים 2 מחבתות על המדף העליון ומחבת 1 על המדף התחתון ואופים 20 דקות. החלפת מיקום של מחבתות ואופים עד הזהב ואת עץ לאסוף מוכנס במרכז כל עוגה יוצא נקי, 10 עד 15 דקות יותר. עוגות מגניב מחבתות על מדפים 5 דקות, ואז להפעיל סכין סביב קצוות של מחבתות ולהפוך עוגות על מדפים. להשליך קלף מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
סכין
מחבת
1
היכו יחד חלבונים ביצה, סוכר, מים, סירופ תירס, שמנת טרטר, ומלח בקערה עמוקה גדולה עם מערבל כף יד (מקצף נקי במידת הצורך) עד בשילוב. הגדר קערה על סיר של מים רותחים תערובת להכות במהירות גבוהה עד שהוא מחזיק פסגות נוקשה, מבריק, 5 עד 7 דקות. (מזג אוויר לח עשוי לחייב זמן מכות נוסף.)
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
סירופ תירס
חלבונים
סוכר
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
סיר
2
הסר קערה מחום, ולאחר מכן להוסיף וניל לנצח עד ציפוי מקורר ועבה מאוד, 6 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
וניל
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מעבירים 2 1/3 כוסות ציפוי לקערה אחרת ומערבבים 2 כוסות קוקוס כדי להפוך את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
קוקוס
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
שים 1 שכבת עוגה על דוכן עוגה או צלחת גדולה.
5
מברשת העליון עם שליש של סירופ קוקוס שמור, ואז להפיץ עם חצי מילוי. חזור עם שכבה נוספת, יותר סירופ, ומילוי קוקוס שנותר, ולאחר מכן למעלה עם שכבה שלישית.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס
סירופ
6
מברשת העליון עם סירופ הנותרים, ולאחר מכן לכסות את העוגה עם הנותרים ציפוי ומעיל עם קוקוס שנותר, בעדינות לחיצה כדי לעזור לו לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
קוקוס
סירופ
1
* קוקוסים יכולים לפעמים להיות מעופשים. אולי אתה רוצה לקנות אחד נוסף.* חלבוני הביצה בציפוי לא יכול להיות מבושל לחלוטין, אשר עשוי להיות חשש אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך.* שכבות עוגה יכול להתבצע 3 ימים קדימה, מקורר, עטוף בנפרד בניילון נצמד.* העוגה ניתן להרכיב 4 שעות קדימה.