עוגת שמן זית
עוגת שמן זית דורשת סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 279 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם חלב, קמח, תחליף ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, עוגת שמן זית שוקולד וקלמנטיין. העוגה שלי, ו בסגנון מסעדה שום ושמן טבילת לחם עשב (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל 12 כוס מחבת עם ספריי בישול; אבק עם 2 כפות קמח.
מערבבים סוכר מגורען, חלב, תחליף ביצה, שמן, קליפה ומיץ בקערה גדולה; מערבבים עם מקצף עד משולב היטב.
כף קלה 2 1/4 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים היטב קמח, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה; מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת שמן, ערבוב עם מקצף עד חלקה.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 במשך 55 דקות או עד חום זהוב ועוגה מתחילה להתרחק צדדים של מחבת. עוגה מגניבה לגמרי במחבת על מתלה תיל. שחרר קצוות עוגה עם מרית.
מניחים צלחת במהופך על גבי עוגה; הפוך על צלחת.
מניחים את המרמלדה הכתומה בקערה בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה. מערבבים כפית ריבה חמה באופן שווה על עוגה. מגניב לגמרי. מנפים אבקת סוכר מעל העוגה.