עוגת שמן זית כתומה עם אגוזי מלך מסוכרים
עוגת שמן זית כתומה עם אגוזי מלך מסוכרים עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 10 . מנה אחת מכילה 486 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. אם יש לכם מיץ תפוזים, אבקת סוכר, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 135 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: עוגת שמן זית עם כתום מסוכר, עוגת שמן זית כתומה בדם עם פיסטוקים מסוכרים, ו וידוי # 67: מכור אגוזי מלך מסוכרים, המבקשים עזרה... משמש ולחם אגוז מסוכר.
הוראות
מחממים תנור ל-350 ° F. משמנים קלות את מחבת הקפיץ בשמן זית.
מניחים אגוזי מלך במעבד מזון. דופק עד הקרקע דק.
בקערה בינונית, לטאטא יחד אגוזי מלך, קמח, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד.
בקערה גדולה, להכות ביצים עם מיקסר חשמלי עד קצף, על 2 דקות.
מוסיפים סוכר לביצים ומכים עד שמנת, כ 3 דקות. מערבבים בתערובת אגוז.
מוסיפים גרידת תפוזים, מיץ תפוזים ושמן זית ומכים עד בשילוב.
יוצקים הבלילה לתוך מחבת springform מוכן ואופים עד הזהב ובוחן עוגה יוצא נקי, על 1 שעה.
בעוד העוגה מתקררת, להפוך ציפוי. קו גיליון אפייה עם silpat.
מניחים סוכר במחבת רוטב בינונית, כבדה מעל חום גבוה בינוני. מבשלים סוכר, ערבוב מדי פעם, עד נמס לחלוטין ענבר אור בצבע. מיד להוסיף אגוזי מלך, ומערבבים לשלב.
יוצקים אגוזי מלך על תבנית אפייה מוכנה, עובד במהירות כדי להפיץ אותם.
מפזרים אותם מיד עם מלח ים גס.
כדי להרכיב: העליון אבק של עוגה עם אבקת סוכר עד מכוסה באופן שווה. קל לשבור את כל חתיכות גדולות של אגוזי מלך להפיץ באופן שווה על גבי העוגה.