עוגת שמן זית עם פירות הקיץ
עוגת שמן זית עם פירות הקיץ עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 317 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קמח, קצפת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. נסו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, עוגת טפטוף פירות קיץ, ו עוגת פירות הקיץ של ניו זילנד (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה 10-in. סיבוב ו-2-in.- מחבת עוגה עמוקה. מניחים פיסת נייר קלף, נחתכים כדי להתאים, בפנים, ואז קלף חמאה ומחבת אבק עם קמח. תניח בצד.
מקציפים ביצים בקערה גדולה עם מיקסר, באמצעות מצורף מקציף, עד מקציף. בהדרגה מוסיפים סוכר ומכים במהירות גבוהה עד שהתערובת חיוורת ומשאירה סרט כאשר אתה מרים את whisk, 6 עד 8 דקות; לגרד את הקערה באמצע.
לטאטא קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח יחד בקערה בינונית.
להקציף חלב, שמן, גרידת לימון ומיץ יחד בכוס מדידה גדולה.
מוסיפים שליש מרכיבים יבשים, ואז חצי מרכיבים רטובים לתערובת ביצים, מכים אחרי כל תוספת עד חלקה; להמשיך עד שכולם מתווספים ולעצור כמה פעמים כדי לגרד בתוך הקערה.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה ולהגדיר בתנור. מיד להנמיך את החום ל 35
אופים עד העוגה מתרחקת מחבת וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, 50 עד 55 דקות.
מגניב על מתלה 15 דקות, ואז לשחרר עוגה מחבת עם סכין. להפוך על צלחת, להסיר קלף, בזהירות להעיף עוגה בחזרה על מתלה.
המשך קדימה: עד 2 ימים, עטוף אטום.