עוגת שמנת חמוצה bundt עם זיגוג חמאה
צריך לקטו אובו קינוח צמחוני? עוגת שמנת חמוצה עם זיגוג חמאה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 216 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם כמה טיפות תמצית vanillan, שמנת חמוצה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 13%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת דלעת עם זיגוג חמאה חום, עוגת גזר עם זיגוג גבינת שמנת, ו בננה Bundt עוגה עם חמאת בוטנים באטרקרם זיגוג.
הוראות
גריז וקמח קל 1.4 ליטר (6 כוס) מחורץ פח bundt. מחממים התנור ל 180c / 160c מאוורר / גז
שים את החמאה והסוכר בקערה והכה היטב באמצעות מיקסר חשמלי עד שהתערובת קלה מאוד ורכה.
מוסיפים את הביצים קצת בכל פעם, מכים היטב בין כל תוספת.
מוסיפים מעט קמח אם התערובת מתחילה להיפרד.
מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח ומערבבים חצי לתערובת החמאה יחד עם חצי השמנת החמוצה. הכו טוב ביחד.
מוסיפים את הקמח הנותר ושמנת חמוצה ומערבבים היטב. כפית לתוך פח מוכן ורמת התפשטות.
אופים בתנור במשך 3540 דקות. כאשר מבושל להסיר מהתנור ולהשאיר להתקרר בפח במשך 5 דקות.
כדי להפוך את הזיגוג לשים את כל החומרים למחבת קטנה וחום עד החמאה נמסה. מביאים לרתיחה ואז להפחית את החום קצת ומבשלים במשך 3 דקות.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר ולעבות.
להפוך את העוגה על מתלה תיל מעל מגש.
יוצקים או מברשת חצי זיגוג על העוגה. השאר להיספג. ואז לשפוך את הזיגוג הנותר על העוגה. השאר עד קר לחלוטין לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגת באנדט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "