עוגת שמנת כתומה
עוגת קרם כתומה נ דורש בסביבה 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל 684 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם חלב, תוספת קינוח מיידית, שמן צמחי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זה עובד טוב כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 29%. ציון זה הוא רע למדי. נסו עוגת ספוג כתומה עם קרם בווארי כתום, עוגת איסוף חזירים (עוגת תפוזים מנדרינה עם ציפוי קצפת אננס), ו עוגת פאונד ריקוטה במילוי תפוז דם, תוספת מסקרפונה קצפת ופרוסות תפוז דם מסוכרות עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).גריז וקמח שני 9 אינץ עגול עוגת מחבתות.
בקערה גדולה מערבבים יחד תערובת עוגות, ג ' לטין בטעם ותוספת מוקצפת מיידית.
מוסיפים את השמן, החלב והביצים; מערבבים 3 דקות עם מערבל חשמלי.
מורחים באופן שווה לתוך מחבתות מוכן.
אופים 20 עד 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שקיסם המוחדר לעוגה יוצא נקי. מגניב עוגות לחלוטין לפני הסרת מחבתות. בעזרת סכין משוננת ארוכה, לפצל כל שכבה לחצי אופקית.
להכנת הציפוי והמילוי: בקערה בינונית מערבבים יחד את השמנת החמוצה, הקוקוס, הסוכר ומיץ התפוזים. הניחו 1 כוס מתערובת זו בצד. השתמש בתערובת השמנת החמוצה שנותרה למילוי בין שכבות העוגה.
מקפלים את התוספת המוקצפת לתערובת השמנת החמוצה השמורה, ומקפיאים את החלק החיצוני של העוגה.