עוגת שמרים נפוליטנית
עוגת שמרים נפוליטנית דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש קינוח זה 383 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, מים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת זברה נפוליטנית, מיני עוגות נפוליטנית Bundt, ו עוגה נפוליטנית.
הוראות
שמן וקמח מחבת 12 כוסות. מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים את התערובת עוגה, מים, שמן, וביצים במהירות נמוכה עד לחלח. מקציפים 3 דקות במהירות בינונית.
יוצקים 1/2 של הבלילה לתוך מחבת bundt.
למדוד 1/2 של הבלילה הנותרים לתוך קערה קטנה ומערבבים בתמצית תות וצבע מזון (ככל שאתה רוצה לעשות צבע ורוד יפה, כהה). בזהירות לשפוך את זה לתוך המחבת.
מערבבים 1/4 סירופ שוקולד כוס לתוך הבלילה הנותרת בזהירות לשפוך את זה לתוך המחבת על גבי הבלילה תות.
אופים במשך כ 40 דקות בתנור 350 מעלות f (175 מעלות C). מגניב 15 דקות.
הסר מן מחבת זיגוג שוקולד טפטוף מעל.
מערבבים יחד סוכר של ממתקים ו 3 כפות סירופ שוקולד עד חלקה. במידת הצורך, ניתן להוסיף כמה טיפות מים או כמות קטנה של סוכר נוסף של ממתקים עד לקבלת העקביות הרצויה.